Moj komsija je uzeo Samsung 913N sa odzivom 8ms i slika je savrsena, nema duhova,nema da bole oci ma savrseno! To cu i ja da uzmem sledece godine. Ja misli da imaju i noviji modeli od 913N sa brzim odzivom, ali je i ovo dovoljno.
Pošto hoćeš da radiš CAD verovatno ciljaš na 19`` modele Najbolji odnos cena/kvalitet ima Samnsung 913V koji je oko 60 evra jeftiniji od 913N ima odziv 12 ms. i u potpunosti zadovoljava potrebe koje si naveo,ali ima samo analogni ulaz. Moja preporuka je da se otvoriš, pošto se ovakav monitor ne kupuje svaki čas, i pazariš Samsung 930BF koji ima digitalni ulaz i odziv 4 ms. Pogledaj eventualno šta nudi WiewSonic u toj klasi.
Jedan od ova dva monitora ulazi u najuži izbor mada se lomim oko 930-ke jer ima samo 1280x1024 rezoluciju, a za CAD i pripremu 1600x1200 je odlična. Vernost boja nije toliko bitna jer uglavnom znam koja kombinacija CMYK-a kako izgleda a imam i kolornu kartu tako da je to u drugom planu Jedino zbog čega mi se dopada 930 je veličina pošto glupi titl na DVD filmu nemože da se poveća ali to je malo opravdanje za razliku u ceni
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.