Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Graficka kvalitet
STRANA 1 OD 1
vuca444 Graficka kvalitet 25.08.2008. 14:08 T11598

status: user
broj poruka: 10
Cao drugari dobio sam na poklon grafiku stize za neki dan interesuje me kakvog je kvaliteta i da li nove igre mogu da se igraju u pitanju je
Asus EN8600GTS SILENT/HTDP/256M
http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1643&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0
Unapred hvala pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shone79 moja iskustva sa slicnom kartom... 25.08.2008. 14:43 #67625

status: user
broj poruka: 142
Ja imam Gigabyte 8600gts silent. Graficka je sasvim zadovoljavajuca, sve novo radi , za poneki igru (crysis...) moras da spustis detalje, ali opet izgleda sasvim zadovoljavajuce. Inace kartica ce malo vise da ti se greje, posto je silent, ja sam na moju dodao vent 50x50, sad u idle ne prelazi 45, u full load-u 60c. Bez ventilatora ici ce ona i do 70c mozda i preko.Inace 8600gts je losh overkloker(posto je vec fabricki nasvirana), tako da u tom polju ne ocekuj bog zna sta.Mogao bi da navedes i ostatak konfiguracije pa cu ti reci neshto vise.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs