E ovako stoje stvari. Moje poznavanje kompjutera je prilicno oskudno pa sam odlucio da potrazim strucnu pomoc. Ja igram samo odredjene igrice: GTA,Tomb Raider,NFS i PES. Sto se tice kompjutera i on je blago receno krs. AMD Athlon XP 2200+ 1.79 GHz, 768 MB RAM, RADEON 9550. Mene interesuje moze li se povoljno kupiti neka graficka koja ce moci pokrenuti najnovije nastavke ovih igrica + LOST Via Domus.Do sada sam sve mogao igrati sa Radeonom 9550 osim LOST-a koji trazi pixel shader 3.0.Ekstremne preformanse su nebitne posto sam navikao igrati na minimumu. Unapred hvala. Pecko89
Ne znam bash da li ulagati u AGP koji nema buducnost :-(
24.08.2008. 22:11
status: user broj poruka: 308
Mozda da promenis komp (moze se uz zaista minimalno ulaganje sve to fino igrati) (procesor koji trenutno imas je podosta mator, malo imas rama, grafa nije losa (nekad sam imao istu s tim sto je bila SAPPHIRE9550) ali sve te komponente su slabe cak i za igranje u fullu igre koju licno igram - TOMB RAIDER LEGEND - seckala mi je slika dosta. A karta koju bi ti trebalo da uzmesh ako nemas para za novu masinu je mozda ili neki ATI Sapphire 3850 - imas u DPM computers-u zanesto vise od 100eur, mada samo da ti kazem da te tvoje komponente ne mogu nikako da isprate tu kartu (ne verujem da mogu ni 60% da izvuku iz nje) pa ti savetujem da skupish parice i uzmesh lepo novo. Mogu ti dati predlog sta tacno da uzmes, ali cu ti dati neki jeftin predlog samo ako se slazes s time. Pozdrav
Da li po tebi ima smisla na ficin motor staviti karburator neke zverine od 3000 kubika? Sta bi dobio? Jedno veliko NISTA!!! Brate pa sa tim procesorom... Toliko je isplativije prodati taj tvoj komp,pa te pare koje si namenio za graficku lepo dati za NOV komp sa dual procesorom,2gb ram-a, i nekom plocom sa integrisanom grafikom ATi 3xxx,na kojoj ces se tako lepo naigrati SVEGA u manjim rezolucijama i nizim detaljima,jer kazes navikao si tako da igras! Pa onda kad pozelis da igras na high kupis grafu za igranje, imas plocu sa 16x novijim chipsetom od stare i to PCI expres i jos milion stvari za upgrade!!!!!!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: E ovako stoje stvari. Moje poznavanje kompjutera je prilicno oskudno pa sam odlucio da potrazim strucnu pomoc. Ja igram samo odredjene igrice: GTA,Tomb Raider,NFS i PES :: Sto se tice kompjutera i on je blago receno krs. AMD Athlon XP 2200+ 1.79 GHz, 768 MB RAM, RADEON 9550. Mene interesuje moze li se povoljno kupiti neka graficka koja ce moci pokrenuti najnovije nastavke ovih igrica + LOST Via Domus.Do sada sam sve mogao igrati sa Radeonom 9550 osim LOST-a koji trazi pixel shader 3.0.Ekstremne preformanse su nebitne posto sam navikao igrati na minimumu :: Unapred hvala :: Pecko89
sa radeonom 3650,moci ces lepo da igras,mislim ne predrkane igre,ali sve iole normalne igre teraces na high,te igre koje traze zver od grafe ionako nemaju nikakvog smisla,grafika do jaja a igrivost 0,ja i dan danas igram rome ttw,jeste stara ali je extra,promeni konf,prodaj stari i uzmi neku jeftiniju varijantu,pa ces kasnije lako moci da je bodzis,ulaganje u oldtajmera se nikako ne isplati.....veruj i ja sam tako uradio,stari cpu,gpu i plocu dao za nov cpu i plocu a ovo ostalo kako je doslo....samo malo strpljenja molim....
Budzenje starog kompa je mnogo skupo i ne dobijas neke performanse, evo slikovito da ti opisem to ti je kao kad zasadis cvarak i cekas da nikne svinja. Taj tvoj racunar tesko da ce iko da kupi za neku normalnu cenu u Beogradu mozda 30-50 evra, a u unutrasnjosti 100 evra, ili ga jednostavno daj na recikliranje, tu najpre dobijas pare a to ti je ja mislim oko 30 evra, ali najbolja stvar ti je da taj racunar ostavis po strani i kupis novi, posle kupis jos jedan monitor za novi i povezes dva kompa i igras Counter, Warcraft III The Frozen Throne sa drugom, bratom itd. ili neku drugu igru. Ja sam u slicnoj situaciji kao ti samo sto imam Athlon 2400+, 512MB rama i Radeon 9550 dual head i takodje sam oducio da ne prodajem komp nego da se sa novim kompom povezem!!!
Kako se samo seti toga sa sadjenjem cvaraka, bas sam se nasmejao. Podrzavam ideju o prodaji starog racunara, a ako to ne odlucis 3650 ce odraditi posao... Lokacija: Negde u WoW-u.
:: Budzenje starog kompa je mnogo skupo i ne dobijas neke performanse, evo slikovito da ti opisem to ti je kao kad zasadis cvarak i cekas da nikne svinja. Taj tvoj racunar tesko da ce iko da kupi za neku normalnu cenu u Beogradu mozda 30-50 evra, a u unutrasnjosti 100 evra, ili ga jednostavno daj na recikliranje, tu najpre dobijas pare a to ti je ja mislim oko 30 evra, ali najbolja stvar ti je da taj racunar ostavis po strani i kupis novi, posle kupis jos jedan monitor za novi i povezes dva kompa i igras Counter, Warcraft III The Frozen Throne sa drugom, bratom itd. ili neku drugu igru. Ja sam u slicnoj situaciji kao ti samo sto imam Athlon 2400+, 512MB rama i Radeon 9550 dual head i takodje sam oducio da ne prodajem komp nego da se sa novim kompom povezem!! :: :: Pozdrav!
Vek`nilash je server na kome igram mada sam trebao izabrati Frostmane, ali sad vec imam pola zavrsenog lika, pa cu se posle prebaciti na pomenuti. Pretpostavljam da ste gledali ovaj trailer, mlogo je dobar: http://www.wow-europe.com/wrath/intro.xml
:: Stefanon, na kom serveru igras, odoh u off topic sorry!! :: :: Pozdrav :: :: ::
Ja na hakovanim krsevima, nisam zaludjenik pa zato ne zelim ni da placam, koliko sad kosta, pre je bilo oko 10 evra, sad mi nesto rece drug 25 evra, ali ja se drzim pirata slicno je to!!!
Auuu,al ce da padne sad jedno brisanje... samo da Zeljko ovo vidi!!!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Ja na hakovanim krsevima, nisam zaludjenik pa zato ne zelim ni da placam, koliko sad kosta, pre je bilo oko 10 evra, sad mi nesto rece drug 25 evra, ali ja se drzim pirata slicno je to!! :: :: Pozdrav :: :: ::
Postoji li neka razlika kad igras na tim hakovanim srv, nisam dosad nista slicno probavao cak sam mislio da to i neradi...
I sad se placa slicno 12e, Kakva su iskustva i sl... Samo pozuri dok nedodje taj zeljko, mozda stvarno i pobrise sve ovo?
:: Auuu,al ce da padne sad jedno brisanje... samo da Zeljko ovo vidi!! :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: :: Ja na hakovanim krsevima, nisam zaludjenik pa zato ne zelim ni da placam, koliko sad kosta, pre je bilo oko 10 evra, sad mi nesto rece drug 25 evra, ali ja se drzim pirata slicno je to!! :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Kako sama rec kaze piratski, imas onako na wowscape-u koji je najigraniji server, imas 5 realm-a na svakom oko 6000 igraca, na nekim laguje, na nekim ne, imas neke high rate to ti je brzo da dodjes do 70, fun servere krip daje 4000+ exp-a i blizzlike, ko pravi blizzard. Ja ti na ovom igram jer sam odavno na njemu i mrzi me da menjam, na njemu dosta diskonektuju a na wowscape-u, na nekim realm-ovima laguje na nekim ne, otvori realm list, preko notepad-a i promeni ovako logon.toxic-wow.net, a ako hoces za wowscape, i da idi na toxic-wow.net da se registrujes, ako je Vista nesto nece da radi kod mog druga jer ja jos imam XP, pa kad dobijem nov komp i Vista-u na njemu provalicu kako da rade privatni serveri, dakle ako imas Vista-u ne pokusavaj znaci samo ako imas XP!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.