Prve projekcije pokazju da GT200 55nm kao optički smanjen GT200 65nm neće imati dovoljno dobre performanse da pobedi Radeon HD 4870 X2, također dobro poznatu kao R700 kartica. Koliko god povećaju taktove, to možda neće biti dovoljno.
RV710 i RV730 će najteže pogoditi Nvidiju na entry i mainstream nivoima, gdje je i zarada najbolja. Ovi čipovi će pobijediti Geforce 9500GT i 9400.
Boli me uvo ko šta hoće, kad nešto izađe pročitaću testove i 7000 reviewova kad budu izašli i polako razmisliti. 90% ljudi ovde ionako zna gde da traži informacie `novosti` i koga zanima neće imati problema da bude u toku vezano za temu koja ga zanima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
ja sam na to hteo da ukazem prosli put kad je nastao haos, a obradmi mi je porucio kako sam glup. Veselje. Al baska kao, `Nvidia ZELI da se VRATI na tron` hahha....kao da prica o medieval vremenu...pa je sin svrgnuo oca sa trona. I ovaj zeli da se vrne .-) Ja stvarno nisam fan ni jednih ni drugih, cak sam bio ATi fan...al ovakve gluposti ne mogu da podnesem. Al ajde da ne nastane opet neko S****E, nista ozbiljno nisam mislio samo konstatujem i izvinjavam se unapred. ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Pre par meseci žalili smo se kako bi nam odgovaralo da što više vesti bude objavljivano na sajtu berze(softver, hardver). Sada kada imamo dosta vesti i kada ih ljudi objavlju(mada je naslov teme za smeh) opet nevalja. Trebali bi da se skoncentrišemo i da shvatimo šta hoćemo. a sta ti ja znam...
Apsolutno se slazem.... tema je i vise nego izlizana a kako izgleda ovde nema kraja istima.Ne znam da li ljudi nemaju inspiracije sta da pisu ili sta vec... u svakom slucaju kada se nema sta pametno reci bolje je cutati......
:: :: Boli me uvo ko šta hoće, kad nešto izađe pročitaću testove i 7000 reviewova kad budu izašli i polako razmisliti. 90% ljudi ovde ionako zna gde da traži informacie `novosti` i koga zanima neće imati problema da bude u toku vezano za temu koja ga zanima :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Eto vam! Ja sam se bunio zbog toga sto je ovo ubaceno bas iz razloga sto ce onaj koga to interesuje da pronadje sam na netu, a s` druge strane - svastara je osudjena na laganu i bolnu smrt.
Trebalo bi da vratite svastaru medju prvih 10 jer je svastara predstavljala onaj pozitivni ventil gde je moglo da se loopa i zjbava bez dizanja tenzije. Sad cesto vidim temu koja je za svastaru kako `zaluta` medju neke druge iz jasnog razloga. Bla
RV770, odnosno Radeon 4000 generacija trenutno ima primat nad uporedivim Nvidia rješenjima, brža je od Geforce 9800GTX u srednjoj klasi, a dual GPU R700 je nadmašio Geforce GTX280 na high end tržištu.
Od igrica zaigram kad me zelja mine jedino Black Hawk down solo,ne znam meni ona bolja cak od Call of duty 4.Dmasterno1 nije ovo svadja ,razmenjujemo misljenja,vidis da je ovo otvoreno preko 300 puta ,znaci ljude ipak zanima.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.