Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
asus mw221u
STRANA 1 OD 1
marke asus mw221u 17.08.2008. 20:19 T11496

status: user
broj poruka: 384

Da li ima neko iskustva sa ovim monitorom? Sklapam konfiguraciju za drugara, pa mi treba neka 22` sa solidnom cenom i kvalitetom.. ovaj je ispod 200e, a ima i dvi sto mi je jako bitno.. naravno, osim misljenja moze i neka preporuka :).... hvala :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 17.08.2008. 21:02 #66576

broj poruka: 1574
Imam ja taj monitor i mogu ti reci da je odlican.. Koristim ga evo vec godinu dana i ni jedan problem nisam imao sa njim.. Slika je odlicna, i odziv isto a cena mu je sada toliko niska da je odlicna kupovina.. Ako te zanima jos nesto, pitaj..pozz

Daum ... 17.08.2008. 21:23 #66579

broj poruka: 12796
Imao sam ga pre godinu dana i realno se ne secam niceg loseg vezano za njega. Odlicna slika, i odlican dizajn...

marke ... 17.08.2008. 22:51 #66581

broj poruka: 384

hvala ljudi, mnogo mi znace vasi odgovori, posto mi je drugar u pitanju, pa da ne bude posle `sta si mi ovo preporucio` :) .. nemam neka konkretna kpitanja, bitan mi je celokupan utisak, to jest, najbitnije mi je da on bude zadovoljan... HVALA :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs