Da li ima neko iskustva sa ovim monitorom? Sklapam konfiguraciju za drugara, pa mi treba neka 22` sa solidnom cenom i kvalitetom.. ovaj je ispod 200e, a ima i dvi sto mi je jako bitno.. naravno, osim misljenja moze i neka preporuka :).... hvala :)
Imam ja taj monitor i mogu ti reci da je odlican.. Koristim ga evo vec godinu dana i ni jedan problem nisam imao sa njim.. Slika je odlicna, i odziv isto a cena mu je sada toliko niska da je odlicna kupovina.. Ako te zanima jos nesto, pitaj..pozz
hvala ljudi, mnogo mi znace vasi odgovori, posto mi je drugar u pitanju, pa da ne bude posle `sta si mi ovo preporucio` :) .. nemam neka konkretna kpitanja, bitan mi je celokupan utisak, to jest, najbitnije mi je da on bude zadovoljan... HVALA :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.