Posle mnogo premišljanja, znajući za probleme koji me eventualno očekuju, kupio sam COMPRO TV VideoMate X50. Osnovna ploča mi je ASUS P5LD2-X/1333 i na nju je već povezana grafička kartica MSI NX8400GS. Prateći uputstva karticu sam postavio na najudaljeniji port od grafičke, ali ona ne da nije radila nego je blokirala i sistem (grafička mi nije radila pa ništa nisam ni mogao da utvrdim). Promenom slota sam uspeo da aktiviram karticu. Sve je bilo OK i ja taman da odahnem kad ono međutim.Kad sa skolpio kućište i ponovo upalio komp opet bolkada sistema. Sve opet raspakujem, izvadim TV karticu, proverim i sistem radi. Ubacim TV karticu, ali ona opet ne radi odnosno blokira sistem ili bar grafičku jer nemem signal na monitoru. Opet izvadim karticu i probam je na slotu na kom prethodno nije radila, kad ono radi. Sklopim kućište i opet isto. Sistem nema signal na monutoru. Da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio ako ga je rešio. Ja pretpostavljam da je problem u kontaktu TV karte i osnovne ploče, ali mi nije jasno kako da ga prevaziđem. Odnosno šta da učinim da bi sistem normalno radio. TV Karta inače nije loša dok radi. Prijem slike je solidan, a pretraživanje kanala brzo. Snimanje nisam probao. Vlatko
ili bar nemoj odmah da ukljucis kabal od kablovske...
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.