instalirao sam juce ati_omega_xp2k_48442 na moj komp - asus ATI X 1600 pro (sa 512 MB DDR2 na 270 MHZ, procesor grafike na 500 MHZ), athlon X2 6000+, ploca MSI N2 neo, 2GB KVR rama na 667... hocu da optimizujem Omega drajvere za MAX i autocad (i za photoshop ako moze, ali ova 2 su najbitnija). Igrice me ne interesuju. Jel moze neko da mi pomogne u ovoj dzungli od podesavanja, ima 10000 opciija za koje nemam blage veze cemu sluze. Da li nesto treba i u programima da se cacka?
Ne treba ti nikakva posebna optimizacija.Samim tim sto si instlalirao Omaga drajvere `zakrpio` si Catalistov uzasno lose optimizovan OpenGL.Ako bas hoces da se igras startuj AutoCAD,pa Tools/Options/System/Performance Settings/Manual Tune.Onda stikliraj OpenGL i igraj se sa podesavanjima....Mada bih ti ja preporucio da u Omega panelu stikliras u OpenGL opcijama da aplikacija odlucuje koja su posesavanja najbolja.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.