Menjam monitor, i do juce sam bio sigran da cu uzeti T220, medjutim na nekom sajtu naletim na 245B, koji je za nekih 50 eura skuplji od T220, a daje 24 inca......... Interesuje me vredi li dati tih 50e vise zarad 2 inca, bitan mi je kvalitet izrade i prikaz slike, naravno kakav je panel....... Ne bih da se zaletim za 2 inca vise a da dobijem neko sranje od monitora, pa tako, voleo bih da znam utiske i da li je kvalitet 245B bar blizu T220...... Thanks......
Nežeš imati nikakvih problema, samo što ćeš u full screen TV-u imati crnog sa leve i desne strane jer je TV 4:3 osim ako isključiš fiksiranje H:V odnosa ali će ti se slika tada razvući i deformisati. Meni ne smeta crno, a uglavnom gledam TV u prozoru, a verujem i da ćeš ti jer u 1920x1200 imaš mesta da radiš 4 stvari odjednom.
Sveki widescreen monitor bi imao `crno` problem u fullscreen TV ako ostavi TV rezoluciju zakjlučanu na 4:3 odnos. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
To zavisi od tebe i toga da li ćeš u skoroj budućnosti imati neki uređaj sa HDMI out-om koji bi povezao sa monitorom. Ja to ne bi ni gledao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja ne bih razmišljao iz prostog razloga jer mi treba velika radna površina. Ako te zadovoljava 1680 x 1050 T220-ice, nema potrebe da daješ pare za 24`. Oba modela imaju neke problemčiće: T220 ima klimavo, po malo nestbilno postolje i probijanje pozadinskog oosvetljenja, dok 245 ne može da se pohvali sjajnim uglovima gledanja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pa zbunjuje je me malo cena, T220 je jeftiniji za nekih 60e, a dosta je manji pa mi je to bilo cudno....... Da li je u slucaju 245B uvek u pitanju S panel?
Mislim da jeste. Nisam nasao na netu da se neko bunio oko toga. Sada su svi Samsungovi modeli sa Samsungovim panelima, nije vise kao pre godinu dana kad si mogao u Samsungovom monitoru da nadjes AU Optronics ili Chimei...
T220 je skuplji od ostalih 22 najvise zbog dizajna...
:: :: :: :: Pa zbunjuje je me malo cena, T220 je jeftiniji za nekih 60e, a dosta je manji pa mi je to bilo cudno...... :: Da li je u slucaju 245B uvek u pitanju S panel?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.