mislim da je to ista stvar, samo sto RCA ima jos dva kabla za audio...i posto tvoja graficka verovatno ne moze da salje i audio, onda ti je RCA kabal nepotreban i obican S-video ce da zavrsi posao...
Povezao sam na S-Video, i javljaju mi se sledeci problemi:
1. Slika na TV-u nije preko celog ekrana, malo je pomerena u desno, ja to podesim obicnim podesavanjem iz nVIdia conntrol panel, ali mi opet nekeko nije na sredini slika, tako mi se menjaju problemi, ne prenese mi sliku sa monitora kako valja, ne vidi mi se ceo desktop i td.
2. Treperi mi slika gotovo sve vreme, nije mnogo strasno, ali je primetljivo, i po gornjoj ivici TV-a se javlja bela linija koja treperi, nesto kao pozadinsko probijanje(ne javlja se kad izvucem S-Video kabl iz TV)..
Ta grafička je, koliko sam video, VIVO i uz nju si sigurno dobio onaj produžni kabl sa razvodnikom (adapterom) za video (2 S-video i 2 composite). Probaj da je povežeš na TV sa composite kablom, kod mene je bolje sa njim nego sa S-video. Slika na TV te zeza najverovatnije zbog antene, posebno ako imaš kablovsku.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Imam samo: Single, Clone, Vertical Span i Horizontal Span
I ne nailzaim na korak gde mogu da odaberem Composite ili nesto drugo, komp mi to sve sam odradi, nemam cak ni gde da stikliram pored monitora i TV, ide samo od sebe.......
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.