Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
atiiiiiiii
STRANA 1 OD 1
skar atiiiiiiii 08.08.2008. 10:37 T11335

status: user
broj poruka: 3992
ljudi mozda su ati kartice extra sto se cene i performansi tice,ali meni se ova moja zgadila posle 10dana,uzeo sam 3870 512mb ddr4,normalno je radila do juce kad sam joj instalirao omega driver, kao ti driveri su extra,izvlace max iz kartice,kad meni grid koji je radio na ultra high poceo da sece,ma jedva se kola vuku,a okolo sve mutno,na samom pocetku igre umesto grid je vidim kockice ko us..ni tetris da igram,
da napomenem da sam sa catalyst 8.6 sve super igrao,mislim kako bi trebalo,da li neko zna neke omega drivere ali da mogu da furam igre bez problema
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MyDoom Sta pricas ti covece? 08.08.2008. 11:11 #65423

broj poruka: 553
Samo jedno pitanje:Zasto si instalirao omega drajvere kad ti je sa katalistom sve lepo radilo?
Ponovi to pitanje nekoliko puta u sebi.

Inace omega drajveri nisu oficijelni drajveri za ati,ti si samo trebao da instaliras novi katalist drajver 8.7.

But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.

doncocos Re: 08.08.2008. 11:11 #65424

broj poruka: 417
Pa nije ti kriva kartica. Vrati catalyst 8.6 i igraj se do mile volje

simsa re: 08.08.2008. 11:16 #65426

broj poruka: 23

Citao sam negde na forimima da su ti omega driver u nekim slucajevima jako losi,imao sam sa tim problema pa sam se vratio na catalist, trenutno ti je catalist 8.7 u ponudi za download.Neznam i zasto si prelazio na omega driver ako ti je sve radilo bez broblema

banep re 08.08.2008. 11:18 #65427

broj poruka: 537
Najnoviji omega drajveri su radjeni na osnovu catalyst 7.12. To si morao da vidis. Ne znam zasto krivis ATI. Vrati drajvere koji su radili normalno i nema problema. Ne znam zasto bi iko menjao drajvere koji rade...

Slavuj ati 08.08.2008. 11:41 #65428

broj poruka: 2236
Ma polomi je, sta te loze ovi da ti ne valjaju drajveri...

Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed AMD= A Malo Dalje od mene 08.08.2008. 13:08 #65442

broj poruka: 10999

Za pare koje si tu dao mogao si kupiti GForce 8800GT, i bog te veselio! Ali, pomislio si: `...DDR4: pa ovo mora da radi k`o zmaj...`. Kad ono - jos jedna prevara od firme A(Ti)MD.

http://www.pcberza.rs/i/forum/topic/8.gif
rambos1 re 08.08.2008. 13:11 #65444

broj poruka: 11
Trebao si da uzmes 4850 i ne bi te bolela glava.Pre bilo kakve instalacije konsul.tuj se malo.

skar omega driver 08.08.2008. 13:40 #65458

broj poruka: 3992
instalirao sam ih zato sto sam mislio da cu izvuci max iz ove karte bar tako pise, da su to gamerski driveri,o.k pogresio sam,imam kuci katalyst 8.7,instaliracu ih. a sto se tice kupovine same karte nju sam dobio u menjazi,dao sam xfx8500gt i 50e za tog asusa,mislim da sam na sva pitanja dao odgovore.pozz

liman Re:re: 08.08.2008. 14:33 #65468

broj poruka: 812
rambos1 – trebao si se prijaviti za Olimpijadu – 10 postova u jednom danu ?!?...
Koja je svrha aktiviranja tema iz 2006. ???

MaliAbner Re: atiiiiiiii 08.08.2008. 16:10 #65482

broj poruka: 7769
Ha, ha, ha...

Covece nasmejao si me do koske, evo stomak mi i dalje drhti od grceva...
Mislim sta da kazem za tebe je Djordje VV Grmic malo dete, prvo pljunes na AMDeku pardon ATi zato sto ti graficka ne radi kako valja nakon instalacije nekih tamo alfa, beta, gama pardon OMEGA upravljackih programa za graficku kartu a koje pri svemu tome nije izdala firma koja pravi gvozdjuriju.

Prs na celo pa razmisli sta si uradio, verovatno si se nacitao po netu misljenja nekih tamo OCera koji kao sve znaju a nisu ni za krivi suzzy Q nisu, pa sad kecves ko stene i zapomazes... i jos grdje kudis proizvodjaca ciji proizvod ne radi kad se pokusava zaobici procedura da te ne boli glava.

Onako uzgred ako gore navedeni `PRS` ne pomogne zameni ga necim prikladnijim.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: ljudi mozda su ati kartice extra sto se cene i performansi tice,ali meni se ova moja zgadila posle 10dana,uzeo sam 3870 512mb ddr4,normalno je radila do juce kad sam joj instalirao omega driver, kao ti driveri su extra,izvlace max iz kartice,kad meni grid koji je radio na ultra high poceo da sece,ma jedva se kola vuku,a okolo sve mutno,na samom pocetku igre umesto grid je vidim kockice ko us..ni tetris da igram
:: da napomenem da sam sa catalyst 8.6 sve super igrao,mislim kako bi trebalo,da li neko zna neke omega drivere ali da mogu da furam igre bez problem
::
BataCele ... 08.08.2008. 23:57 #65563

broj poruka: 1532
Omega drajveri su alternativa i veoma dobro sluze za graficke ATI 1xxx ili starije, sa kojima su Catalyst drajveri imali problema.

Sa karticama 2xxx - 3xxx - 4xxx Catalyst zadovoljavajuce radi, pa nema potrebe za alternativom.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

Pisko blATI 09.08.2008. 00:09 #65567

broj poruka: 6650
Ma ne valljaju te kartice za kriv q. Ne radi ni sa nVidia drajverima, a, kao što SVI ZNAMO, 8500, 8600, 8800 sa svom azbukom.... rade sasvim ok sa nVidija drajverima. A blATI ne radi. Pa stvarno.... a i opšte je poznato da OMEGA masne kiseline.... ma šta da pričam. Čudo jedno od problema. A najbolje je, što lik neće ni pod pretnjom smrti deinstalirati stare drajvere, nego će samo da nastvi da kelemi nove i nove i nove i stare i babe i žabe i omega masne kiseline i b complex vitamina... i da kuka na blATI...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs