Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Giagbyte 8800 GT 512
STRANA 1 OD 1
andrejnp Giagbyte 8800 GT 512 08.08.2008. 08:35 T11334

status: user
broj poruka: 486

Posle dva dana rada graicka poclea da brlja. Jedonstavno tokom igre isto kao da neko iskljuci kablo na monitoru prvo slika crna pa posale pokazuje da nije povezano kablo sa grafickom a u stvari je sve povezano kako treba kablo je ispravmno monitor isto! E sad resetujem komp od 10 put kako mi se desava 4 put mi je izbacio posle reset roze sliku. Komp nije poceo da dize sistem samo je izbacio roze sliku. Prvo sam probao da zamenim napajanje i memoriju na tom kompu i isto se ponasa. Zatim sam graficku ubacio u drugi komp i ista situacija. Lepo vratim karticu na raklamaciju i oni polse 20 dana mrcvarenje i drzanja kartice kod njih vrate mi istu sa istim problemom. Kazu kartica ispravna! Sta da radim!! Kartica i dalje pravi iste probleme sta da radim pomagajte!

komp je je sledeci:

C2D 6400
Gigabyte 965 DS4
2x1gb 533 DDR 2 Kinkgston
600 wati coolermaster
320 HDD
Gigbayte 8800 GT 512drr3

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Ih zemljace... 08.08.2008. 09:13 #65413

broj poruka: 7769
Ima li nekoga na ovom forumu ko kao ti ima probleme sa grafickim karticama.
Prvo ti nije valjala serija 1950, pa ti kasnije nije valjala serija 8800gts 320, a sad koliko vidim ne valja ti ni ova nova n92.

Ako imas igraonicu i ako racunari rade 24x7 smanji malo ili totalno odustani od OC-a, moguce da tebi na racunaru grafika ucitava tvoja ubrzana setovanja a u servisu radi na fabrickim setovanjima pa sve radi kako Bog zapoveda.

A mozda si se prosto smucio ljudima zbog konstantnog potezanja garancije i slanja na servis.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Dragg Pa ništa... 08.08.2008. 09:17 #65415

broj poruka: 2270
Vrati im ponovo i traži da ti demonstriraju kako radi i insistiraj da resetuju par puta.
andrejnp LOL 08.08.2008. 10:39 #65421

Znaci da covek neveruje MaliAbner brate sta da se radi. nedaj boze da ih jos OC ja mislim da bi ih salo svaki drugi dan sta ima rade serviseri pre nego sto dodje do nas kupaca! Prvo ih dobro iz OC i iz maltretiraju pa tek dodju do nas smrtnika koji pojma nemamo sta se radi a da ne pricamo o classi koja doalzi u nasu zemlju! I dalje stoji problem koji iimam sa 1950 Pro nece da radi pod driectx 9 pod directx 7 radi sve, sad je otisla opet nazad pa ja daih OC koliko racuanri rade kod mene u igraonici ja mislim da bi posle 2 meseca sve pocrkale! A graficka je kod mene radila samo DVA DANA a imam 8 8800 GT 512 rodjace i sve rade kako treba a ti ako si malo nadrdan ili mozda radis u nekom slicnom servisu oladi malo ida nadji neko drugog!!!

Vratio bi ja ali sam i za povratak ove cekao 20 dana sad ce biti opet ostajem bez kompa i tako rekoh da ja ne gresim u necemu da nije do drajvera ili do neceg drugog, rekoh da nije softverski problem.
Erestun Re: Giagbyte 8800 GT 512 08.08.2008. 10:52 #65422

broj poruka: 1797
haha `KABLO`
covece kako pises, bas si me nasmejao :-)

::
:: ...Jedonstavno tokom igre isto kao da neko iskljuci kablo na monitoru prvo slika crna pa posale pokazuje da nije povezano kablo sa grafickom a u stvari je sve povezano kako treba kablo je ispravmno monitor isto!..
banep Re: Re: Giagbyte 8800 GT 512 08.08.2008. 11:12 #65425

broj poruka: 537
Uh ja sam jedva procitao...Lepo ti uzmi ceo komp pa u servis. Ukljucis im da vide kako izgleda, pa ako treba nek ubace u njihov komp da ti dokazu da je ispravna kao sto tvrde.

:: haha `KABLO
:: covece kako pises, bas si me nasmejao :-
:: __________________________________________________________________
:: Why should man be protected, what has he done to justify it
:: This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have
:: ::
:: :: ...Jedonstavno tokom igre isto kao da neko iskljuci kablo na monitoru prvo slika crna pa posale pokazuje da nije povezano kablo sa grafickom a u stvari je sve povezano kako treba kablo je ispravmno monitor isto!..
andrejnp Bi ja rado!!! 08.08.2008. 11:59 #65431

Ali ja sam u Novom Pazaru a oni u BG!!!! Tako da je tesko izvodljivo!!!!

Sorry malo sam se iznervirao pa nisam obracao paznju ni sta pisem! Ne ide sve bre u ..... i graficke!!!!!

markopvict Lol 08.08.2008. 12:35 #65435

broj poruka: 4515
Klincima setujes sve na max 800x600 @16-bit ... stavis 9550GE i sve leti :)

a napravis 5 VIP masina sa ultra mega masinama :0 i tu povecas cenu!

Jbg dolaze polusipravne komponente koje kada se upare sa poluispravnim komponentama ....

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rambos1 re 08.08.2008. 13:17 #65446

broj poruka: 11
Stavi drugu graficku.

Dragg re 08.08.2008. 14:19 #65465

broj poruka: 2270
pošto si veliki broj kartica već sam instalirao, ne verujem da bi ti se potkrala greška sa instalacijom, a ako je slika roze odmah po dizanju BIOsA onda ne može imati veze sa softverom.
Proveri još jednom očigledne stvari (da li kartica leži kako treba, kabl za PCIe napajanje (6pin) itd) i poteraj je na još jednom compu. AKo je isto moraćeš na put u Bg ili kartu u smeće pa da uknjižiš gubitak od cca 100e.

SkyFire .... 08.08.2008. 14:31 #65467

broj poruka: 18472
Ja bih ipak proverio driver koji koristis pa promenio par komada cisto radi reda da vidis kako se ponasa...Tako nekad hoce da radi i zbog drivera koji joj neodgovara...Sledeci korak je Flash novog biosa...Ako sve ovo ne pomogne,prijatelju ne gine ti servis!Sto je najgore ni servis u nasoj zemlji nigde ne postoji nego jednostavno kad posaljes kod dobavljaca oni utvrde isto sto i ti da je karta neispravna,vrate je uvozniku a oni salju maticnoj firmi gde se ceka povracaj nove karte i sl...
Mislim da su ipak duzni da ti daju drugu karticu posto ta ne zeli da sljaka!

I Want to believe - The truth is out there
OC House
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

MaliAbner Koliko ja vidim... 08.08.2008. 16:12 #65483

Ovaj problem nece biti resen bez posete BGD-u...

andrejnp Kao sto rekoh!! 08.08.2008. 16:59 #65488

Kartica je vec bila u BG kod dobavljaca ustanovili da je 100% ispravna. ALi kod mene se i dalje isto ponasa kao i pre. Radila je svega dva dana u kompu od toga je komp zablokirao preko 20 put. Setao sam je sa racuanara na racunar u igraonici.

MaliAbner Re: Kao sto rekoh!! 08.08.2008. 18:15 #65496

Pa to sam ti i rekao spakujes ceo racunar i poneses ga kod njih, oni vide o cemu se radi, onda uzmu karticu ubace u drugi pa ako radi u drguom, trecem, petom ponude ti da zamene pokvareni deo ali ne i karticu koja je ispravna.
Sto si ti zapeo da je do kartice mozda je do necega drugog.

:: Kartica je vec bila u BG kod dobavljaca ustanovili da je 100% ispravna. ALi kod mene se i dalje isto ponasa kao i pre. Radila je svega dva dana u kompu od toga je komp zablokirao preko 20 put. Setao sam je sa racuanara na racunar u igraonici.
andrejnp Znas kako!!! 09.08.2008. 04:51 #65579

Nisam ja zapeo nego sam graficku probao na jos 5 kompova, i na svima isto radi. A ja zvim u Novom Pazaru a komp sam kupio u BG. Znaci jedino da su svi racunarii pokvareni na koje sam probao!!!

Zmajko ... 09.08.2008. 06:18 #65581

broj poruka: 1228
Das ti to lepo ortaku koji se malo razume u kompove pa mu lepo objasnis `ubaci i podesavaj kako god ti to umes i radis` pa vidi da li ce i kod njega da bude isti problem.
Moguce je da si ti dosta stvari zeznuo usput... Pocevsi od samog windowsa.
Lupam ali ne znam sta jos da probas. Napravi i video klip dok to budes radio, malo ga sredi u win movie maker-u i lepo na mob pa im odmah pokazes da to NE RADI.
Pusti ti njihove price `kod nas sve radi...` jer je vrlo moguce da je nisu ni testirali. Narocito ako su videli da si neki `na leb da se mazes`.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs