Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
need help...
STRANA 1 OD 1
hikinik need help... 05.08.2008. 18:46 T11296

status: user
broj poruka: 96

imam asus EAH4850 ddr3 512mb graficku kad igram neku igricu(bilo koju) temp na njoj izadje na 85C a fan nece da se upali a kad krenem asus smart doctor fan krene na 100% i za minut je spusti na 55-56C i onda se fan ugasi.u smart doctoru ima da se podesi da fan radi sam prema temp graficke al to radi tako samo dok je ukljucen doctor.jel treba da brinem ili ne i sta ciniti?????????
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
marke ... 05.08.2008. 19:22 #65142

broj poruka: 384
Nemam tu graficku, ali imam asus 8800gtx, koju takodje regulisem sa S.d... samo sto je on meni uvek upaljen, i stoji mi u sys.trayu i radi kako treba.. ako hoces da ti on kontrolise temp. nemoj da ga gasis, vec ga samo `minimizuj`.. meni se taj s.d.mnogo svidja..bas lepo radi..

vukdusan ... 05.08.2008. 19:47 #65144

broj poruka: 800

Takodje...imas options(dugme dole desno), pa tu podesi manuelno kad ce da ti se pali ventilator i na koliko posto...samo ga minimajzij,ne gasi ga...
nenika ISTO 05.08.2008. 19:51 #65146

broj poruka: 1133

U 16 55 je bilo postavljeno isto pitanje.

http://www.youtube.com/watch?v=eufDqKmOSOI

Poseti ovo pa ces naci kvalitetno resenje. Dobro bi bilo da snimis to sa yutubea da imas i za drugi put Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs