Instalirao sam sinoc COH OF i videh da mi prepoznaje shader model kao 3.0 a imam 4.1.Pomislih ja opet su radili neke prevare ali prc,nisu. Cesljao sam po Wikipediji i nasao sam vrlo lepo i detaljno objasnjenje u vezi shader-a i DX10.1.
Samo cu da zakljucim da je u ovom trenutku ATI mnogo bolja kartica od NVIDIA zato sto ima lepsu grafiku i podrsku za shader model 4.1 koja je dosla sa SP1 za Vistu u kome je sadrzan DX10.1 koji NVIDIA ne podrzava! Ko mi sad kaze da je bolja NVIDIA taj je retard!
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Ati je oduvek imo bolje boje. A brzinski rekordi su za testove.Meni treba da radim na racunaru a da odmaram oci i uzivam u bojama a to moze samo ATI.Vidio sam ja mnogo racunara znam sta pricam.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.