Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Vase misljenje.....?
STRANA 1 OD 1
MyDoom Vase misljenje.....? 05.08.2008. 17:22 T11292

status: user
broj poruka: 553
Instalirao sam sinoc COH OF i videh da mi prepoznaje shader model kao 3.0 a imam 4.1.Pomislih ja opet su radili neke prevare ali prc,nisu.
Cesljao sam po Wikipediji i nasao sam vrlo lepo i detaljno objasnjenje u vezi shader-a i DX10.1.

E sad da ne bi objasnjavao sta sam procitao evo vam link pa ako vas interesuje copy/paste!
http://en.wikipedia.org/wiki/Shader
http://en.wikipedia.org/wiki/Direct3D#Direct3D_10

Samo cu da zakljucim da je u ovom trenutku ATI mnogo bolja kartica od NVIDIA zato sto ima
lepsu grafiku i podrsku za shader model 4.1 koja je dosla sa SP1 za Vistu u kome je sadrzan DX10.1 koji NVIDIA ne podrzava!
Ko mi sad kaze da je bolja NVIDIA taj je retard!

But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika ATI pa nVIDIJA 05.08.2008. 18:01 #65136

broj poruka: 1133

Ati je oduvek imo bolje boje. A brzinski rekordi su za testove.Meni treba da radim na racunaru a da odmaram oci i uzivam u bojama a to moze samo ATI.Vidio sam ja mnogo racunara znam sta pricam.
Nelcom Re: Vase misljenje.....? 05.08.2008. 18:35 #65139

broj poruka: 24
.-)
sada vozim enVidiju, do juce sam Ati,
pobednika pravog nema, zato nemoj srati.

:: Ko mi sad kaze da je bolja NVIDIA taj je retard
::
obradmi Nisu isti shaderi za Ati i Nvidia i tu mnogi grese . 05.08.2008. 19:57 #65148

broj poruka: 7723
Po meni ,sad je ATI bolji,odnos cena perfomanse itd.. Do skora je bila Nvidia.
skar moj glas za ati 06.08.2008. 09:35 #65199

broj poruka: 3992
mnogo je bolja slika od nvidie,do sad sam koristio nvidiu odsad ati,a i volim crveno:)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs