Moj najbolji drug ima isto 5700LE Sa 256MB,ona radi na 225/400 MHz GPU,Sto je mnogo,mnogo sporo,jeste da lepo prikazuje grafiku kad pojacas detalje,ali secka samo tako,bukvalno toliko postaju POKRETNE SLIKE,ni on ne zna kako da se otarasi nje,jer je niko nece,jedino za jedno 20 eura,Od nje su bolje Od ATI 9600 pa nadalje,ili od NVidie 5700 pa nadalje!Do 150 eura je najbolja NVidia 6600 ili ATI X700,a ako skupis jos malo para,bar do 170-180 eura,Mozes da kupis 6600GT,koju ja imam i stvarno je OK,ona je za tu tvoju Svemirski brod!Ako si zainteresovan mozda bi je i prodao,jer imam nameru da kupim 6800GT,ako jesi javi se,u svakom slucaju Pozdrav i srecno!
Uzmi 6600 GT bilo koju, preporuka Leadtek a moze i Asus. Gigabyte, cena pristojna AGP slot, 6800 Gt i 7800 GT su skupe za normalnog korisnika, ako imas love 6800 GT, Ati x800 ili x 850 ili u najboljem slucaju 7800 GTX
ok ,super ponuda,ja sam vize za nvidiu nego za ati,znaci 6600gt,ako mozes samo da mi kazes gde ima za 170-180eur jer slabo znam prodavnice???? unapred hvala
Ja sam kupio u Imtelu na NBG,oni su mi nekako naj sigurniji,Oni su ovlasceni uvoznici i distributeri za Club 3D,Gigabyte,kingston,Corsair,Geil,Apacer,NCP,AMD,Cooler Master i TD....Kupio sam Club 3D,i prezadovoljan sam,mada vise volim Gigabyte,ali trenutno nisu imali,Uzmi nju ako ima trenutno na lageru!Pozdrav! http://www.imtel.co.yu
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.