Sta mislite o monitoru LG 1900J-BF, ortak ga je dosta nahvaliio a i ja sam ga licno video i svideo mi se. Sad me interesuje, da li se mozi pazariti bolji monitor za ovih 17000 dinara iliti oko 220 eura? Interesuju me samo monitori sa DVI konektorom jer sam skoro pazario Ati Radeon 3870
Značajno probijanje pozadinskog osvetljenja i po meni već pomalo zastareli 4:3 i 1280 x 1024 rezolucija. Za te pare imaš solidne 20` sa 1680 x 1050 rezolucijom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Баш сада гледам у њему твоју поруку. Монитор је одличан (надам се да мислимо на исти?) изузетног приказа боја, има софтверско подешавање, ДВИ прикључак поред аналогног, 4мс одзив, мада неки кажу да је од прошле - претпрошле године на свим мониторима подигнут на 2 мс и да је контраст са 2000 подигнут на 3000. Свеједно, било ово тачно или не, монитор је изузетан, цена му је сасвим приступачна. Купи га нећеш да погрешиш! Гледах скоро код пријатеља слику на 22` монитиру АЦЕР с аналогним прикључком. Не може ни да се приближи мојем ЛГ 1900 Жару. Знаш ваљда да је ознака Ј у опису овог монитора скрећеница од ЈАР што знаћи `саксија`. Такво име је добио по карактеристичном облику постоља које личи на саксију. Укратко, имам га већ годину дана, упаљен је скоро по цео дан и савршено сам задовољан њиме.Чини ми се да је скоро у Гигатрону био 18000 динара.
Cisto sumnjam da je bolji od ostalih, s`obzirom da koristi TN panel. Mozes vecu dijagonalu da nadjes za iste pare. Ovo je ipak premali monitor za danasnje standarde i realno je kic.
Ako si vec uzeo 3870, pretpostavljam da ces i da se igras na njoj. Prema tome, sem ako volis niske rezolucije sa maximalnih 1280x1024, uzmi lepo neku 22`...
Ok. Posto vidim da ovaj monitor ima dosta kritika... Koji mi monitor preporucujete u tom rangu cena, ne bih dao preko 250eura i naravno da ima DVI, bez toga nista? Hvala unapred i Daum naravno da planiram da odigram koju igru
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.