Hocu da kupim 22 ` monitor, u wide formatu naravno,i sa DVI ulazom. Citajuci i slusajuci tudja iskustva, ogranicio sam izbor na Samsung i na ViewSonic. Mislim da Samsung ima bolji dizajn, ali obzirom na postojanje vise vrsta panela, koji se jako raylikuju po kvallitetu prikaza, kupovima monitora ovog brenda mi se cini kao lutrija. Obzirom da me je prodavac iz jedne poznate beogradske firme uveravao da ima mopdel `koji se proizvodi u Slovackoj` koji ima dobar panel- model je SAMSUNG SyncMaster 223BW, sada sam u potpunoj konfuziji. Naravno imam u vidu i garanciju od 3 godine koju daje ViewSonic na 0 mrtvih piksela. Kod Samsunga je to takodje 3 godine, ali...da su grupisani..bla bla... Imam konkretno nekoliko pitanja: 1. Sta mislite o modelu SAMSUNG SyncMaster 223BW, koji se `proizvodi u Slovackoj? 2. Sta konkretno mislite o modelima ViewSonic VX 2262wm i ViewSonic VG 2230wm. Koji je od njih bolji, i da li su bolji od 223BW? 3. Koji model iz licnog iskustva moze neko da mi preporuci. Ne moraju biti ranije pomenuti modeli? Unapred hvala na savetima.
E pa procitaj pet poruka nize moju preporuku za T220.Super je i ima samo samsungov panel!!! Probijanje je minimalno a slika je extra...25000 u gigatronu, garancija jedan dan na 0 mrtvih pixela, a u tehnomarketu imas 7 dana na 0 mrtvih pixela, ali je tamo 27000. A sto je leeeeeep....
:: :: Ja imam Samsung 226CW, kvalitet i prikaz boja je prosto neverovatan, sve preporuke :: :: Ja nemam ovaj monitor...ali ga ima kolega vec 5 meseci i hvali ga na sva usta...eto...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.