Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
TFT 17` DVI
STRANA 1 OD 1
sicpe TFT 17` DVI 31.07.2008. 15:35 T11211

status: user
broj poruka: 1
Zanima me šta mislite o ovim modelima i koji bi ste mi preporučili da kupim:
Philips 170C8FS
Acer AL1723E
LG Flatron L1753HM-SF
BENQ G700

Znam da za još malo para moze da se uzme nešto bolje al nemam više keša i dovoljno mi je 17` a hocu DVI. Ako ima još neki bolji do 160€ predložite.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 31.07.2008. 15:44 #64670

broj poruka: 1797
Philips ili LG, isti paneli, a po meni kvalitetniji proizvodjaci od druga dva pomenuta.
Sa tim LG-em neces uopste pogresiti.

Slavuj IMTEL 31.07.2008. 15:52 #64672

broj poruka: 2236
Pre 6-7 dana sam video u IMTEL-u, iza novog Merkatora, ASUS 22` wide, mislim da je oznaka VW222 ili 223, tako nesto. Za nesto manje od 14 000, a to je oko 170 eura, ako je euro 80.

Inace, ne znam ama bas nista o tim modelima sto si naveo, jer preferiram CRT monitore, pa ti, logicno, ne mogu reci da ``ovaj ima nesto bolje od onog``.

Pozdrav.

Majku Vam Bozju...
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Re: 31.07.2008. 16:21 #64674

broj poruka: 6502
Od tih modela taj LG bih uzeo pre nego ove ostale.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ poduzi RE: 31.07.2008. 23:32 #64710

broj poruka: 3008

mislim da taj asus nema dvi, ali nisam siguran...moj kolega sa faksa je uzeo LG od 22 ili 23 incha i sve je super osim blagog prosijavanja na gorjnoj i jos manjeg na donjoj ivici, sto je potpuna zanemarljivo ako ce se monitor koristiti u `domacoj radinosti`. Preporucio bih ti LG, samo neka ga ukljuce u radnji da vidis ima li mrtvih piksela i mislim da sa njim ne mozes da pogresis, a trebalo bi i da se lepo snalaze u non-native rezolucijama... i ja uskoro uzimam neki lcd (resio sam da smenim stari philips od 17 incha posle 6-7 godina perfektnog rada) i verovatno cu uzeti neki lg ( cak im je, po mom misljenju, i dizajn za nijansu iznad konkurencije, ali opet to je samo moje misljenje)...a mozda i neki polovan samsung za 50 jura ali opet ne znam koliko bi mi to bio pametan potez...sta mislite????

Ali LG je za sada na prvom mestu, tj ako mi ne iskrsne jos neki nepredvidjeni hardware failure, posle cega bih ozbiljno razmislio da kupim neku konzolu i da se ne bakcem sa svim ovim problemima...mada to je u principu i char okriscenje racunara :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs