Znaci to je serija 5xxx... nakon koje je izasla serija 6xxx... pa serija 7xxx... (jedva nesto bolja od serije 6xxx) zatim serija 8xxx... (preslikana serija 7xxx sve do pojave 8800gt) onda serija 9xxx... (koja je u stvari prepakovana 8xxx) i na kraju serija gtx 2xx...
Pa ti sad sam proceni koliko si u zaostatku za trenutnim tokovima, bar jedno 4 godine, zar ne?
Znam ja za to nego taj kom u koi ce da ide ta graficka sluzi za programe za elektroniku i kao osciloskop samo me zanimalo dali ce da mi zavrsi posao jer osciloskopi su blizu 1700e a ja od dresa nekog pravim osciloskop i eksperimetalna platforma, a naj potrebni mi je za programiranje eproma
To je karta gora od mx440. Dakle gf4 pojačan za malo. Kakvo razočarenje. Bolje uzmi neku ATI 9550 ili 9600. A te male pare su oko 10 eur pretpostavljam. Za iste pare imaš i ovu 9550. Mada verovatno će ti poslužiti za to što ti treba. a sta ti ja znam...
Da naidjem na tu kartu na ulici ne bi se savio da je uzmem!Pa ti sad proceni koliko vredi!
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.