Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
I opet:Koji TFT?
STRANA 1 OD 1
vukdusan I opet:Koji TFT? 27.07.2008. 02:05 T11130

status: user
broj poruka: 800

Bio sam danas u prodavnici i video sam T220, probao sam ga i ok je. Kazem ok, jer nisam bas preterano dugo gledao u TFT monitore(!!!), a cuo sam da samsung dobije najbolju sliku tek kad se malo podesi sa nekim profilima sa neta. E sad koja je sansa da nadjem 2232BW sa samsung panelom u Bgu? Cuo sam da su poceli da stavljaju iste brojeve na sve pa onaj fazon sa brightness=0 contrast=0 pa tu neki meni vise ne vazi? Razlika u ceni izmedju T220 i 2232BW je 50e, a pretpostavljam da je slika slicna(mada cu ipak pogledati i 2232BW u prodavnici).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 .... 27.07.2008. 13:33 #64160

status: user
broj poruka: 1424
zaobidji 2232BW ako imas pare za T220 i bas te briga.. mnogo bolji monitor, da kazem da je lepi to je subjektivno mada imas i SAMSUNG 2253BW u koji ubacuju samo normalne panele vise nema kineskih i ostalih trash panela tako da i njega mozes da uzmes u obzir lep monitor malo jednostavniji ravan videces i sam na slikama

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs