Imao sam coolermaster pastu za cpu i ostalo mi malo a medjuvremenu sam skinuo da ocistim graficku(x1950xtx)i sad me zanima da li sam pogresio i da li pasta za CPU moze da posluzi za to....Pozzz
a to je koja je pasta u pitanju!!!I kvalitet paste je takodje presudnog znacaja tako da ako imas neko djubre nije bas da ce da ti pomogne u svakom momentu,nekad moze da i odmogne a po gotovu ako mnogo stavis paste na Chipset ili CPU!!!
Bolje će sigurno da bude, neko sa prežvakanom starom godiunu ili više dana. Kad sam ja skidao hladnjak sa 8800 GTS posle 5 meseci, zaprepastio sam se šta je ostalo od fabričke paste - zgrudvani užas. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Imam dva Zalmanova hladnjaka,3000B i 9700LED. Sa njima sam dobio pastu i cetkicu. Pasta je kao srebro za stare Smederevce.Posto sam moro da pravim nove nosace za njih (oni su za novije procesore a ja imam praistoriju).Kad sam skido hladnjake zbog popravke nosaca primetio sam da te paste ni nima ni na procesoru ni na hladnjaku.Otislo sa strane.Posto se ja bavim i elekronikam imam vise pasta, ove su su bele boje i guste kao pavlaka.Kad namazem sa tom pastom onda sam miran koju godinu.Pasta se ni ne zgusne niti nestane,tu je i posle vise godina.Sa temperaturama sam skroz zadovoljan.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.