Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pasta....
STRANA 1 OD 1
baxter Pasta.... 26.07.2008. 12:22 T11120

status: user
broj poruka: 730
Imao sam coolermaster pastu za cpu i ostalo mi malo a medjuvremenu sam skinuo da ocistim graficku(x1950xtx)i sad me zanima da li sam pogresio i da li pasta za CPU moze da posluzi za to....Pozzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 26.07.2008. 12:28 #64042

broj poruka: 2900
Moze a i temp. mogu da budu samo bolje

jumperjack Kao 26.07.2008. 13:38 #64048

broj poruka: 497
sto rece kolega gore....nema greske

SkyFire Ima jedna mala zackoljica... 26.07.2008. 14:08 #64050

broj poruka: 18472
a to je koja je pasta u pitanju!!!I kvalitet paste je takodje presudnog znacaja tako da ako imas neko djubre nije bas da ce da ti pomogne u svakom momentu,nekad moze da i odmogne a po gotovu ako mnogo stavis paste na Chipset ili CPU!!!

OC House - May the Force Be With You!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

baxter ....... 26.07.2008. 14:16 #64052

broj poruka: 730
coolermaster thermal high qualiti....Ma ok je Temp samo me zanimalo da se nisam sjebo.. ...nisam je puno natrpao....
SkyFire Re: ....... 26.07.2008. 14:23 #64054

broj poruka: 18472
Od CM-a je najbolja Nano Fusion a posle nje Premium tako da ove dve paste treba koristiti,ostale treba zaobici i ako i one mogu da posluze ali ajde...

OC House - May the Force Be With You!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: coolermaster thermal high qualiti....Ma ok je Temp samo me zanimalo da se nisam sjebo.. ...nisam je puno natrpao....
Equinoxe Re: ... 26.07.2008. 15:56 #64061

broj poruka: 12057

Bolje će sigurno da bude, neko sa prežvakanom starom godiunu ili više dana. Kad sam ja skidao hladnjak sa 8800 GTS posle 5 meseci, zaprepastio sam se šta je ostalo od fabričke paste - zgrudvani užas.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

nenika PASTA 26.07.2008. 17:25 #64066

broj poruka: 1133

Imam dva Zalmanova hladnjaka,3000B i 9700LED. Sa njima sam dobio pastu i cetkicu. Pasta je kao srebro za stare Smederevce.Posto sam moro da pravim nove nosace za njih (oni su za novije procesore a ja imam praistoriju).Kad sam skido hladnjake zbog popravke nosaca primetio sam da te paste ni nima ni na procesoru ni na hladnjaku.Otislo sa strane.Posto se ja bavim i elekronikam imam vise pasta, ove su su bele boje i guste kao pavlaka.Kad namazem sa tom pastom onda sam miran koju godinu.Pasta se ni ne zgusne niti nestane,tu je i posle vise godina.Sa temperaturama sam skroz zadovoljan.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs