Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Poludecu!Nemam vise zivaca!Upomoc
STRANA 1 OD 1
diavolonbg Poludecu!Nemam vise zivaca!Upomoc 23.07.2008. 15:24 T11077

status: user
broj poruka: 316

Dakle,kad hocu da gledam neki film,pustim ga normalno,ali kad prebacim u fullscreen ne vidim sliku,samo cujem zvuk i to je to!!! Sta bi mogao da bude razlog? To je pocelo odjednom da se desava,cak sam i sistem reinstalirao kad ono opet... I Mv2 i KMPlayer i Media Player Clasic brljave!!! druge nisam ni probavao!!! Nemam zivaca...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator Javi 23.07.2008. 15:41 #63673

broj poruka: 4266
Drajveri za graficku. Deinstaliraj drajvere. Obrisi sve sa Driver Cleaner-om(obrati paznju da obrises samo ATI ili samo geforce drajvere). Sada instaliraj drajvere, a ako neznas koje, javi koju graficku imas, pa cemo ti reci koje da koristis. Desava se da je u pitanju problem sa NVidia Geforce control Panel-om u kojem se desava navedena greska. Javi pa cemo da zajedno resimo problem.
diavolonbg Driveri 23.07.2008. 15:45 #63674

Graficka je ASUS 8800GT TOP 512 Mb...
Sad cu da deinstaliram drivere,taman dok mi ti kazes koje da instaliram... Ako ni to nece,poludecu
dzonihsv Resenje.. 23.07.2008. 15:50 #63677

broj poruka: 331

Sigurno je do kodeka. I ja sam tako nesto imao pre neki dan. Instalirao sam najnoviji K-lite codec pack i onda je pocelo to da mi se desava. Tako da sam vratio na prethodni.
Skini K-lite codec pack 3.9.5 i probaj.
diavolonbg sss 23.07.2008. 15:53 #63678

Probacu sa drajverima prvo... Ali ja mislim da su kodeci problem... ufff kakva glupost,a pojede mi zivce
nenika player 23.07.2008. 16:19 #63679

broj poruka: 1133

GOM PLAYER sve otvara mp4,dvd,avi.divx.flv i sve ostalo sam skida kodeke koji mu trebaju

Equinoxe Re: x 23.07.2008. 16:35 #63683

broj poruka: 12057

Ma kakvi crni drajveri i uninstaliranje....pusti film u media player classic-u i podesi u view-options-output-vmr9 (renderless) i sve će ti raditi. A ako ti i ovako brljavi očisti prvo stare kodeke i stavi novi klite codec pack sa sve novim media player classic-om.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

BrianM 23.07.2008. 16:52 #63686

broj poruka: 178
Da bi razresio dilemu oko kodeka pusti iz VLC-a, posto on koristi sopstvene kodeke!
Onda se dalje bakci sa instaliranim kodecima, drajverima za grafiku itd.

DuskoPA Da li 23.07.2008. 17:22 #63688

broj poruka: 73
ti nije slucajno ukljucen TV izlaz, pa u fullscreen-u saljes sliku na TV?

Pozdrav!

rasha44 GOM 23.07.2008. 17:22 #63689

broj poruka: 1492
Ili Gom Player. Meni je on jos bolji.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

kicam GOM PLAYER 23.07.2008. 18:10 #63690

broj poruka: 2

Pogledaj ovo sto ti DuskoPA kaze. Kod mene je to bio problem.
Inace GOM player je sjajan.
Pozdrav

cele1988 ... 23.07.2008. 20:20 #63703

broj poruka: 1424
ukljucen ti je tv-out ili dual-view 100% nema sta da bude (jedino ako nisi instalirao kodek, ali nadam se da jesi )
diavolonbg ssss 23.07.2008. 20:59 #63716

instalirao sam KLite... Nije mi ukljucena ni jedna od ove dve opcije... Ne znam sta je... nemam zivaca vise... hvala svima na pomoci,u svakom slucaju
Equinoxe Re: ... 23.07.2008. 21:31 #63728

broj poruka: 12057

Ako ti je odabrano da ti ffdshow dekoduje i divx i xvid, a on je prso, možda to pravi problem. Koji tip fajla uopšte pokušavaš da pustiš ? Svejedno, koji god da je, start menu - programs - klite - configuration - ffdshow video decoder i tu ukini ffsdhow dekodiranje za taj tip video fajla.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

MyDoom Instaliraj Gordian Knot Codec Pack... 23.07.2008. 21:56 #63731

broj poruka: 553
ja ga koristim i super je a usput bi ga svima preporucio jer nikad nisam imao problema!

But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.

banep RE 23.07.2008. 21:57 #63732

broj poruka: 537
Vidis koliko ljudi koristi GOM player, nije to bez razloga. Mene su tako smarali kodeci i BS player i negde sam procitao za GOM pre nekih 4-5 meseci. Od tada samo njega instaliram bez ikakvih kodeca. Otvara sve formate a za sta mu fali kodec on skine sa neta.

DuskoPA Re: ssss 23.07.2008. 22:36 #63741

broj poruka: 73

::
:: instalirao sam KLite... Nije mi ukljucena ni jedna od ove dve opcije... Ne znam sta je... nemam zivaca vise... hvala svima na pomoci,u svakom slucaj

Daj jos neki podatak. Mene licno interesuje da li ti je racunar kablom povezan na TV. Znaci kabl od graficke racunara na video ulaz TV-a. Ako je takav slucaj, 100% ti je ukljucen dual-view, pa ti slika u fullscreen-u ide na TV. Ovo mi je najlogicnije s obzirom da sliku nemas samo u fullscreenu. Isti je slucaj i ako si reinstalirao windows, jer ti je posle instalacije automatski ukljucen dual-view. Ako je odgovor negativan, onda poslusaj sta su ti ljudi preporucili, deinstaliraj k-lite i instaliraj neki od ponudjenih plejera.

I sto je najbitnije ne gubi zivce.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs