Dakle,kad hocu da gledam neki film,pustim ga normalno,ali kad prebacim u fullscreen ne vidim sliku,samo cujem zvuk i to je to!!! Sta bi mogao da bude razlog? To je pocelo odjednom da se desava,cak sam i sistem reinstalirao kad ono opet... I Mv2 i KMPlayer i Media Player Clasic brljave!!! druge nisam ni probavao!!! Nemam zivaca...
Drajveri za graficku. Deinstaliraj drajvere. Obrisi sve sa Driver Cleaner-om(obrati paznju da obrises samo ATI ili samo geforce drajvere). Sada instaliraj drajvere, a ako neznas koje, javi koju graficku imas, pa cemo ti reci koje da koristis. Desava se da je u pitanju problem sa NVidia Geforce control Panel-om u kojem se desava navedena greska. Javi pa cemo da zajedno resimo problem.
Sigurno je do kodeka. I ja sam tako nesto imao pre neki dan. Instalirao sam najnoviji K-lite codec pack i onda je pocelo to da mi se desava. Tako da sam vratio na prethodni. Skini K-lite codec pack 3.9.5 i probaj.
Ma kakvi crni drajveri i uninstaliranje....pusti film u media player classic-u i podesi u view-options-output-vmr9 (renderless) i sve će ti raditi. A ako ti i ovako brljavi očisti prvo stare kodeke i stavi novi klite codec pack sa sve novim media player classic-om. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Da bi razresio dilemu oko kodeka pusti iz VLC-a, posto on koristi sopstvene kodeke! Onda se dalje bakci sa instaliranim kodecima, drajverima za grafiku itd.
Ako ti je odabrano da ti ffdshow dekoduje i divx i xvid, a on je prso, možda to pravi problem. Koji tip fajla uopšte pokušavaš da pustiš ? Svejedno, koji god da je, start menu - programs - klite - configuration - ffdshow video decoder i tu ukini ffsdhow dekodiranje za taj tip video fajla. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
ja ga koristim i super je a usput bi ga svima preporucio jer nikad nisam imao problema!
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Vidis koliko ljudi koristi GOM player, nije to bez razloga. Mene su tako smarali kodeci i BS player i negde sam procitao za GOM pre nekih 4-5 meseci. Od tada samo njega instaliram bez ikakvih kodeca. Otvara sve formate a za sta mu fali kodec on skine sa neta.
:: :: :: :: instalirao sam KLite... Nije mi ukljucena ni jedna od ove dve opcije... Ne znam sta je... nemam zivaca vise... hvala svima na pomoci,u svakom slucaj
Daj jos neki podatak. Mene licno interesuje da li ti je racunar kablom povezan na TV. Znaci kabl od graficke racunara na video ulaz TV-a. Ako je takav slucaj, 100% ti je ukljucen dual-view, pa ti slika u fullscreen-u ide na TV. Ovo mi je najlogicnije s obzirom da sliku nemas samo u fullscreenu. Isti je slucaj i ako si reinstalirao windows, jer ti je posle instalacije automatski ukljucen dual-view. Ako je odgovor negativan, onda poslusaj sta su ti ljudi preporucili, deinstaliraj k-lite i instaliraj neki od ponudjenih plejera.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.