Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
pomagajte , gubim nadu
STRANA 1 OD 1
vlajkic pomagajte , gubim nadu 21.07.2008. 21:32 T11049

status: user
broj poruka: 609
treba mi nesto jako specificno...dos driver za LG L1730SFK TouchScreen Monitor..ako neko kojim slucajem ima, bio bih mu vecno zahvalan.....pozz

ili makar da kaze gde da trazim :S
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
goshayug Alo 21.07.2008. 22:52 #63506

broj poruka: 27
Alo prijatelju da li si pokusao da napises email proizvodjacu monitora i da od njih zatrazis to sto ti treba. Ja koliko znam ako ko ima to su jedino oni, samo mi nije jasno sta ti to radis u dosu i to jos na touch screen monitoru.Ali nije moje da pitam.Probaj LG support i posalji im email.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dragojlo2 na sajtu LG... 21.07.2008. 23:02 #63509

broj poruka: 718
...nemas drajvere za monitore za dos,ali to si verovatno probao...stvarno napisi njihovom servisu mail ,pa nek vide ...ali stvarno Dos i touch screen?...`Ajd u zdravlje!
.......................................................................................
proc Mos Technology 6510@0.985Mhz
Mem 64Kb
graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites!
sound SID
1541 floppy drive 180Kb

IceCream re 22.07.2008. 08:14 #63538

broj poruka: 791
ja imam jednu masinu sa touch monitorom i isto sam imao problem sa driverom ,problem sam resio tako sto sam preko oznake kartice koja regulise touch (nezam kako bi je nazvao) dosao do proizvodjackog sajta ,mada posle reinstalacije nemogu da kalibrisem monitor ,svaki dodir je rotiran za 90 stepeni,monitor je ja mislim Toshiba nisam siguran posto je sve u nekom tipskom ugradnom kucistu
mozda bude od koristi http://www.hantouch.com/Driver/list.asp?Type=DR1 ima cak i za DOS

vlajkic re: 22.07.2008. 10:05 #63540

broj poruka: 609
thanks icecream...skinuo sam driver za dos pa cu da ga probam

@goshayug...brate nesvidja mi se tvoj nastup ..!alo...malo sam ja duze na ovom forumu da bi se ti tako obracao meni...znam ja za support ali sam samo jednom u zivotu dobio odgovor i to od proizvodjaca tv karte, za ostalo nikad nisam dobio odgovor..

elem rec je monitorima u kaficima i restoranima kad oni kuckaju po ekranu i tebi izadje racun...ta aplikacija radi pod dos-om...
eto toliko..u svakom slucaju hvala svima na trudu....pozz

edit...ice imam ja neku aplikaciju za kalibraciju monitora...probacu da je iskopam ...ako te zanima javi mi se na mail...ili napisi ovde svoj da mogu da ti posaljem...pozz
IceCream milomarc@gmail.com 22.07.2008. 11:05 #63546

broj poruka: 791
neznam dal sam ti pomogo ali kazem kako sam ja dosao do drivera (rastavio pogledao doticnu karticu i goooglao) a driver donosi software koji kalibrise ali sada nece

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs