80-90 c to kaze i sam AMD ,mislim da ce ti doci do izrazaja kartica na velikim rezolucijama. Od dobrih opcija imas DVD upsacaling ,obican dvd gledas kao HD,konverotvanje Hd videa u h264 codec 2 puta brze od real time,a 19 puta brze od C2D itd.....
Cuvajte se verzija za Rusko trziste. Imaju memoriju na 3200 umesto na 3600. Ja nisam pazio i od 12 kartica 4 su na 3200 MHz. Nemozes da znas na oko nego samo da testiras doticnu karticu. Kartice su kupljene u Gi**tronu, PC Pr**aja(odnosi se na oslabljene). Idu i do 106 stepeni pod opterecenjem, a nijedna koja je na 3600 neide preko 83 stepena( kartice kupljene u Bosni i Italiji). Mislio sam da je vazno, pa sam vam skrenuo paznju. Inace u igrama se neoseti toliko razlika, ali u konvertovanju HD materijala je poprilicno. Razlike u kvaliteti slike nisu toliko primetne, ali ih ima.
@operator Zemljace dobro ti je ovo `za rusko trziste`, ta prica je bila 90 i neke a sada je prosecna plata u Moskvi okolo 2000 us$, Lenjingrad pardon Petersburg 1500, ostali 1200. Nema vise za rusko trziste (imaju love ko salate) to je definicija koja je ostala samo u glavama srba i onih slicnih nama, citati = sve one zemlje na *istan mi smo Sirbistan, srecom nismo vise sa prikolicom `karadag`.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Cuvajte se verzija za Rusko trziste. :: Imaju memoriju na 3200 umesto na 3600. :: Ja nisam pazio i od 12 kartica 4 su na 3200 MHz :: Nemozes da znas na oko nego samo da testiras doticnu karticu :: Kartice su kupljene u Gi**tronu, PC Pr**aja(odnosi se na oslabljene) :: Idu i do 106 stepeni pod opterecenjem, a nijedna koja je na 3600 neide preko 83 stepena( kartice kupljene u Bosni i Italiji) :: Mislio sam da je vazno, pa sam vam skrenuo paznju :: Inace u igrama se neoseti toliko razlika, ali u konvertovanju HD materijala je poprilicno. Razlike u kvaliteti slike nisu toliko primetne, ali ih ima.
Pazite se kartica za srBsko trziste..... kome ce da uvale skart nego nama.....
@Abner...... Lepo za Moskvu i par ostalih gradova....ali tamo neki nisu videli ni televizor... Ti od 2000USD su ili mafijasi ili FIZIKALCI :) ___________________________________
Sankt Peterburg je bila manja (germanska/svedska) vojna utvrda, nazvana po apostolu Petru, koju su Rusi zauzeli pre tri veka i oko nje napravili grad koji je dobio ime po osnivacu Petru Velikom.
New age klinci sa RTS/b92 ovo ne znaju, pa svasta pricaju po TV. A tek sta novine pisu...
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
:: Grad se ne zove Petersburg, vec - PETROVGRAD. :: :: Sankt Peterburg je bila manja (germanska/svedska) vojna utvrda, nazvana po apostolu Petru, koju su Rusi zauzeli pre tri veka i oko nje napravili grad koji je dobio ime po Petru Velikom :: :: New age klinci za RTS/b92 ovo ne znaju, pa svasta pricaju po TV. A tek sta novine pisu... ::
Samo da dodam da je Sankt Petersburg nešto kao međunarodni naziv, kao što te niko u svetu neće razumeti da kažeš da si `iz Beograda krenuo za Peking`, ali kad kažeš da `iz Belgrade ideš u Beijing` onda će te razumeti. A ako bi da posetiš nekoga u Hagu (nema veze sa politikom, već kao zanimljivost koju sam čuo) i pitaš nekog holanđanina gde je `Hag` (Hague, internacionalno) neće te razumeti, ali ako pitaš za Denag (Den Haag) odma će znati o čemu je reč. Sve je to samo jezička zavrzlama...
Ali mi veoooma smeta koristenje nemackih naziva za ruske gradove. Moje ime ne moze da se prevodi ni na jedan jezik, narocito okupatorski. Dzon je Dzon, a Jovan je Jovan. Da su roditelji hteli da se zovem Earl, ne bi mi dali ime Ranko.
Boli me cosak sto germani ne mogu da prebole gubitak tvrdjave Sankt Peterburg pre tri veka i ruski izlazak na Baltik. Novi Sad se ne zove Petrovaradin, niti Peterburg, bez obzira na tvrdjavu kraj koje obitava.
Sta da ti kazem sem... Srbija je zemlja ulubljenih budala, umisljenih i zajebanih (po sopstvenom misljenju) likova ali... ...svojevremeno je jedan moj skolski drugar isao na test u Kamenicu resio covek da postane KER (i dan danas ga zovemo `sabaka`) i tamo je jednog rmpajliju na isti taj prijemni pardon regrutaciju za kerove dovela mama i zamolila dezurnog da pripaze na maloga od cirka 6½ stopa (okolo 2m`) posto se dete prvi put vozilo VOZOM. I nije par nego pa recimo desetine gradova.
:: Pazite se kartica za srBsko trziste..... kome ce da uvale skart nego nama.... :: :: @Abner...... Lepo za Moskvu i par ostalih gradova....ali tamo neki nisu videli ni televizor.. :: Ti od 2000USD su ili mafijasi ili FIZIKALCI : :: __________________________________ :: :: PLANET rauter :) :: :: ::
Vas dvojica bi trebala da uzmete malo neku bolju enciklopediju i da procitate o Sankt Petersburgu :). Kao i o samome kralju Petru . obojca ste u zabludi :(
Moskva - 9 miliona stanovnkia Petrovgrad - 5 miliona Novosibirsk - 2 miliona Niznji Novgorod - 1,5 miliona Jekaterinburg - 1,3 miliona Omsk - 1,2 miliona Kazanj - 1,2 miliona
I svi veci od Beograda, a tek Novog Sada...
Prvo nisu komunisticke... wikipedia mislim da nije.) kao i dosta drugih...... Izvinjavam se,napravio sam lapsus za kralja :(. Naravno da je Nemacki haziv... da neduzim ja pricu... car petar je svojevremeno trazio nemacke gradjevinare i zaposljavao ih da mu sagrade gradove...u zauzvrat ih je debelo debelo placao.. ovo je samo kap iz mora o toj prici.Nije billa nikakva vojna baza niti slicno tome....
Санкт Петерсбург и тако је од памтивека, а за мене ће увек бити Лењинград (кад сам се родио тако се звао) као што ће за мене подгорица увек бити Титиград и тачка.
Од руских градова највише ми се дојми Владивасток, потпуно нови град који је никао као источни браник и дика Русије.
Све у свему поента је да нема више оно за руско тржиште пошто су руси сада платежно моћни а ми и остали `истанци` нисмо.
:: Da se nadovezem za `par gradova` :: :: Moskva - 9 miliona stanovnki :: Petrovgrad - 5 milion :: Novosibirsk - 2 milion :: Niznji Novgorod - 1,5 milion :: Jekaterinburg - 1,3 milion :: Omsk - 1,2 milion :: Kazanj - 1,2 milion :: :: I svi veci od Beograda, a tek Novog Sada.. :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.