momci od prosle diskusije koju grafu uzeti napravljen mi je haos u glavi,pa bih sad zamolio vas znalce,da mi podrobnije pojasnite i ako neko ima rezultate testiranja da znam kolko poena koja grafa daje,napominjem jos da necu igrati na monitoru vecem od 19`,ako moze da mi greficke karte poredjate od najjace pa nadole palit 9600gso radeon 3870 radeon 3850 8800 320mb,proizvodjaci su manje-vise bitni,ali bih cenio kad bi naglasili koji su bolji unapred hvala
Gledajuci benchmark ovih najnovijih Ati pokazuju bolje rezultate na vecim rezolucijama.Pravljene su za HD ocigledno.Drugo Ati daje 3 godine garancije imas to na dosta stranih sajtova.Intel novi chipset i imaju podrsku za crossfire.Ako ces na vecim rezolucijama da radis svakako preporuka ATI .
covece, uzmi ASUS EAH3870 i zavrsi posao, odlicna karta, jeftina, ima ASUS Smart Doctor podrsku (manuelno podesavanje brzine ventilatora na kartici) i to ti je to, sta ce ti vise (pogotovo za 19-ticu) 8800 320mb ti je osakacena 8800 512mb i to treba da ti bude jasno, tako isto 3850 je mladji brat 3870 znaci ako mozes uzmi 3870, ASUS obavezno i uzivaj pritom mozes i da je klokujes sa 777MHz na 850 sto je daosta pOZDRAV
Skar brate, ti si prosli put trazio karticu za neki 90e ako se dobro secam i ja sam ti predlozio Palit 9600gso Sonic 384MB koja kosta oko 80-85e...e sad, ako imas para za 3870, to kupuj i ne misli dalje uopste...jaca je od svih ostalih koje si naveo...
ne kazem da ima veze nego pre mog komentara je napisano `uzmi 3870 jer podrzava HD`zato sam samo spomenuo to ! a to za Japance isto ne pije vodu jer su se probijali na trziste i podvlacili pod realne cene! tu tek nema logike
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.