Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Bez nvidia drajvera radi
STRANA 1 OD 1
tzar74 Bez nvidia drajvera radi 10.07.2008. 11:08 T10886

status: user
broj poruka: 20
Bez nvidia drajvera, machina radi a kada instaliram drajvere koji su do juce radili, posle XP (ucitavanje) screen-a , monitor je BLANKO crn. Hmmmm, skinuo sam danas nove drajvere za 8500gt...temperature su OK - celog sistema ....msconfig pozadinski software - sve nepotrebno je iskljuceno...sta mu ne da da digne PCI-e.....A nije rezolucija da se razumemo....Jedino ako keva nije nesto ....Ma ne...nije ona toliki nivo hakera....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
voodoons Re: Bez nvidia drajvera radi 10.07.2008. 13:20 #62142

broj poruka: 152

:: nije ona toliki nivo hakera.... ::

haker je covek koji zloupotrebljava tudj racunar/polozaj ili jednostavno rastiura rač.mrezu... znaci, haker nema veze sa hardverom na taj nacin kako ti kazes...
nego, izvadi ta dva gremlina iz kucista, pojesce ti celu graficku karticu
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: Re: Bez nvidia drajvera radi 10.07.2008. 18:01 #62161

broj poruka: 4521
A to je TAKO BITNO bilo ...covek se nasalio i treba mu pomoc a ne pridike....

Tzar74 jesi klokovao sta, ili drljao po biosu ? Skini driver cleaner...unistaliraj nvidia drajvere...restartuj komp....upali driver cleaner...obrisi opet nvidia ostatke drajvera...restart kompa...tek onda instaliraj poslednje drajvere , restartuj komp i probaj.

Ajd uzdravlje :)

::
:: :: nije ona toliki nivo hakera.... ::
:: haker je covek koji zloupotrebljava tudj racunar/polozaj ili jednostavno rastiura rač.mrezu... znaci, haker nema veze sa hardverom na taj nacin kako ti kazes...
:: nego, izvadi ta dva gremlina iz kucista, pojesce ti celu graficku karticu
operator Probaj jedan od ova tri predloga, pa... 10.07.2008. 23:33 #62169

broj poruka: 4266
Prije svega proveri da li si cackao u BIOS-u bilo sta. Ako nisi onda default postavke u BIOS-u. Sve servise koje si pogasio upali, jer se desavalo ako je onemogucen servis Plug and Play da se to desava. Ako nisi ni to dirao onda ono sto ti je predlozio Ognjeni, a ako nije ni to onda ti GPU nije totalno ispravan usled overkloka.
P.S To je to, ako si siguran da su drajveri koje si imao na CD-u ili na HDD-u ispravni.
A mozda ni OS WinXP nije ok, ali to ti je zadnja stvar, pa reinstal sistema.

VMARC Navedi masinu 11.07.2008. 00:16 #62177

broj poruka: 9425
Meni sve mirise na drajver za cipset maticne ploce. navedi celu masinu sa monitorom :))
Pitaj kevu za svaki slucaj...

tzar74 Hvala na predlozima ali ... 11.07.2008. 10:05 #62215

....redovno pratim forum berze i probleme vezane za, da ga tako nazovem, IT sektor. Licno se bavim ovim poslom vec 5-6 godina profesionalno a razlog zbog koga sam okacio pitanje je zato sto nemam vremena trenutno da se bavim svojim racunarom pa sam zeleo INSTANT resenje. A i da vidim, jelte, sta ima....Sa obzirom da instant resenja jos uvek nema, obecavam da cu proveriti SVAKo resenje osim nebuloza(cupanja kose i trostruki okret oko sebe pa sta prvo pogledas.....voodooo shit), mozda mozemo sve ovo i nazvati malim eksperimentom, to jest, da li forumashi i koliko % zaista mogu pomoci laiku....Ja pokusavam svakog dana, vec godinama....Sto me podseti: `Izvinite, danas sam kupila tastaturu od Vas i ne radi...` - - -`OK, da li ste je prikljucili?` - - `..pa ne znam, valjda...` - - ` OK, uzmite tastaturu u ruke i odmaknite se par metara od stola..` - - ` i jaooo , vidi, nije...` ______eto . Hvala svima unapred!

tzar74 Ipak su drajveri 15.07.2008. 09:39 #62717

hvala
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs