Decko sa benchmark-a je uradio test i sa GTX280!!! http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=15899, po meni niije se nesto pokazala jer je mozda za 20%-25% brza od radeona 3870X2, na njegove rezultate dodati 2-3 poena pa to je radeon 4870 koji je jeftiniji za 300evra od GTX280! GTX280 ce morati da padne na 300 evra, mozda 350 evra!!!
GTX280 je kartica za paradu, nikako za prodaju posto je previse skupa za proizvodnju u velikim kolicinama, tako da tu kartu obicni smrtnici nece ni kupovati. Tu karticu ce kao i uvek kupovati tehnomanijaci poput nekih izvikanih na srpskim IT forumima koji po vasceli dan vrte 3DMark Vantage i hvale se okolini da im je `najveci`, te kako pucaju dosta love na (IT `nVijagru`) kako bi im i dalje bio `najveci`. A bubuljicavi klinci ce da upijaju sve sto doticni napisu bez imalo zelje da shvate sustinu stvari jer oni znaju (buduci da su procitali u testovima) doticnih tehnomanijaka da im je `najveci` i da je `nVijagra` zakaon a sve ostalo su sitnice.
Za igracke pacenike (u koje spada i moj klinac koji ima 9 godina al raste mamicu mu... mama ne citaj ovo jer cu onda morati da radim ono) ce top biti GTX260 i njegovi derivati poput GS, GSO ili GT, svi ce da kupuju derivate i mahace repicem kako su dobro prosli. Sreca moja da klinac jos uvek cita samo o igrama kad pocne da cita o gvozdjuriji najebacu ASTAL posto.
Samo ovaj put nece moci da ga prodaju po ceni koja im se prohte posto konkurencija ima itekako dobre karte u toj klasi.
Hahaha manijaku .)....bas se nasmejah za dobro jutro.....mada sve je tacno 100 % sto kazes na zalost
Ajd uzdravlje :)
:: GTX280 je kartica za paradu, nikako za prodaju posto je previse skupa za proizvodnju u velikim kolicinama, tako da tu kartu obicni smrtnici nece ni kupovati. :: Tu karticu ce kao i uvek kupovati tehnomanijaci poput nekih izvikanih na srpskim IT forumima koji po vasceli dan vrte 3DMark Vantage i hvale se okolini da im je `najveci`, te kako pucaju dosta love na (IT `nVijagru`) kako bi im i dalje bio `najveci`. :: A bubuljicavi klinci ce da upijaju sve sto doticni napisu bez imalo zelje da shvate sustinu stvari jer oni znaju (buduci da su procitali u testovima) doticnih tehnomanijaka da im je `najveci` i da je `nVijagra` zakaon a sve ostalo su sitnice :: :: Za igracke pacenike (u koje spada i moj klinac koji ima 9 godina al raste mamicu mu... mama ne citaj ovo jer cu onda morati da radim ono) ce top biti GTX260 i njegovi derivati poput GS, GSO ili GT, svi ce da kupuju derivate i mahace repicem kako su dobro prosli. Sreca moja da klinac jos uvek cita samo o igrama kad pocne da cita o gvozdjuriji najebacu ASTAL posto :: :: Samo ovaj put nece moci da ga prodaju po ceni koja im se prohte posto konkurencija ima itekako dobre karte u toj klasi. :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Prvo to nije fer prema prodavcima opreme koji su kupili Nvidia Gtx280 po jednoj ceni ,a sada moraju da je prodaju po znatno manjoj ,znaci oni su na gubitku i na to se svi zale sada na zapadu ,a Nvidiu bole cose zbog toga.Greska Nvidia je po meni sto nije ozbiljno shvatala konkurenciju.Ati je u svakom slucaju bolja kupovina ,ne samo zbog igrica ,nego i zbog obrade multimedije itd..
A najgore su definitivno prosli oni koji su kupili 9800gx2 kad se pojavila, jedan od njih i moj brat, a sad kuka za radeon 4870, najgore od svega je sto sad ne moze da je proda ni za duplo manje nego sto je kupio da bi mogao da kupi taj 4870. Ovo je ispao tezak zajeb za neke ljude, ali opet bolje da sto pre padaju cene i da uvek bude ovakvo nadmetanje cenama jer bi vecina mogla da kupi dobre kartice a ne samo ljudi kao buraz ( a ni ne igra igre)........
Platio sam je debelo ali nije mi žao...ozbiljno...bitno je da je mašina super stabilna. Karta je malo vruća i bučna ali i onako nisam planirao da ostane na fabričkom hlađenju
GF2 4200Ti 5900XT 6800GT 7900GT 8800GTX GTX 280
Ovo mi je sedma nVIDIA kartica i kad malo bolje razmislim baš sam se lepo naigrao... ...uvek dobro napajanje i WHQL drajveri...
Ispravno...Takav stav treba postovati...Ali ipak stanje je malo drugacije...Sad je realnije uzeti ATI jer pruza vece zadovoljstvo za manje para...Ja sam se lomio posto sam ljubitelj nVidie da uzmem GTX280 a i znam sta nVidia pruza i koliko je vernija od ATI - to je isto kao kad bi mi neko pricao Roland Arranger-ima klavijaturama vs Korg itd...Ali trenutna situacija je ta da je najbolje ici na ATI varijantu!Cross Fire 4870 samelje svakog GTX280 a za koje pare? Jeb_ ga,tako je kako je...Inace korisnik SHARK ce veoma brzo da nam prenese utiske i nadamo se i neke rezultate...
:: Platio sam je debelo ali nije mi žao...ozbiljno...bitno je da je mašina super stabilna :: Karta je malo vruća i bučna ali i onako nisam planirao da ostane na fabričkom hlađenj :: :: GF :: 4200T :: 5900X :: 6800G :: 7900G :: 8800GT :: GTX 28 :: :: Ovo mi je sedma nVIDIA kartica i kad malo bolje razmislim baš sam se lepo naigrao.. :: ...uvek dobro napajanje i WHQL drajveri...
Nemaj da ka_is...Ja sam uvek bio realan!Volim nVidiu ali je ATI jeftinija za to sto sad trnutno nudi!Ja sam se sa vama prepirao oko toga da ste preterali da nVidine karte okarakterisete mnogo jeftino dok su te cene meni bile realne...I jos uvak sam u dilemi izmedju realnih performansi ali je meni za sad samo cena presudna!!!
Ne-ne, ne znam ja, ranije je nesto tu ATI placao testove i 4870 nije mogao 9800GTX da prestigne, i GTX280 vredi svaku paru, ne znam ja sad...sve je tu na forumu A tebi nije bila cena presudna vec performanse
Pa ja ti i sad rekoh...Cene za mene i jesu realne ali u odnosu na ATI nisu....Sto se tice testova sa neta u to i dalje neverujem!!!Generalno nisam ni ja budala da bacam pare kad mogu sa priblizno istim ili boljim performansama da dobijem jeftiniju kartu!Zato cu i uzeti 4870 Single ili CF dok ne izadje bolja bz nVidia...Iskreno performanse i najvise gledam ali su me malo razocarali ovaj put-mislim na nVidiu...Mada generalno gledano obe strane su podbacile samo sto se to prikriva a ATI prolazi sa niskim cenama dok nVidia Boga mi lepo puca!
:: Ne-ne, ne znam ja, ranije je nesto tu ATI placao testove i 4870 nije mogao 9800GTX da prestigne, i GTX280 vredi svaku paru, ne znam ja sad...sve je tu na forum :: A tebi nije bila cena presudna vec performanse :: :: ::
prodao si seeeee..uaa uaaa...Nvidia gorke suze roni sada, kako ces ikada vise moci da ih pogledas u oci ....jel vidi ti ovo moj Ocz..ccc....ehehehe :)
Ajd uzdravlje :)
:: Nemaj da ka_is...Ja sam uvek bio realan!Volim nVidiu ali je ATI jeftinija za to sto sad trnutno nudi!Ja sam se sa vama prepirao oko toga da ste preterali da nVidine karte okarakterisete mnogo jeftino dok su te cene meni bile realne...I jos uvak sam u dilemi izmedju realnih performansi ali je meni za sad samo cena presudna!! :: :: OC House - May the Force Be With You! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Sto sad pevamo drugacije price uuuu
Heheheh.Vala bas...Poptlatio me ATI da radim za njih lazne testove Ma nek se pici...Ako Crysis u Full-u radi kako treba ja sam zadovoljan!Kad se nVidia popravi odmah se vracam kod malih zelenih
:: prodao si seeeee..uaa uaaa...Nvidia gorke suze roni sada, kako ces ikada vise moci da ih pogledas u oci ....jel vidi ti ovo moj Ocz..ccc....ehehehe : :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Nemaj da ka_is...Ja sam uvek bio realan!Volim nVidiu ali je ATI jeftinija za to sto sad trnutno nudi!Ja sam se sa vama prepirao oko toga da ste preterali da nVidine karte okarakterisete mnogo jeftino dok su te cene meni bile realne...I jos uvak sam u dilemi izmedju realnih performansi ali je meni za sad samo cena presudna!! :: :: :: :: OC House - May the Force Be With You! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Sto sad pevamo drugacije price uuuu
Nema sad je gotovo, prodao si se i nisi vise nVidia fanboy....ccc...Zebo... Vidi ako hoces da uzmes eventualno neku old school 79xx karticu pa mozes samnom da budes nVidia crew ali ovako nema nista...
:: Nema sad je gotovo, prodao si se i nisi vise nVidia fanboy....ccc...Zebo.. :: Vidi ako hoces da uzmes eventualno neku old school 79xx karticu pa mozes samnom da budes nVidia crew ali ovako nema nista.. ::
Aaaa ta ne moze posto je moja kartica dobija :) ustvari nemam screen da je dobija..ali sve jedno, moja lepsa A videcemo cije ce i kuciste da bude lepse haha
:: Aaaa ta ne moze posto je moja kartica dobija :) ustvari nemam screen da je dobija..ali sve jedno, moja lepsa :: A videcemo cije ce i kuciste da bude lepse hah :: ::
Ma sta ti vredi taj Zalman?Performanse prijatelju,pokazi performase ATI spijunu jedan Ovde Zalman i nije ptreban jer je hladjenje fenomenalno...Inace MSI je uvek pravila dobre graficke karte sto potvrdjuje ovaj redak primerak OC modela koji ja imam!P.S.Nabududzio si finu artiljeriju za kuciste...By the Way...Sutra dolazim u BG u OC House pa naleti ako zelis!!!
:: Ja cu jos nize da se spustim : :: :: Zalman bato. :: :: http://s3.supload.com/free/SP_A0945.jpg/view :: :: Malo se navatala prasina i skinuo sam mu hladnjake se memare i naposne posto to treba da ide na sl. karticu :: :: A pazi sta ceka kuciste :: :: http://s3.supload.com/free/SP_A0944.jpg/view :: :: Inace, kao i obecano, sutra do predvece fotke i mali review/build lo :: :: *edit* Pih, imas to MSI smece..
Mozda, mozda malo sam sutra u guzvi jer idem negde na NBG da zamenim plocu, pa zatim sa ortakom ( lol i on uzima isto kuciste ) do Micro-a po kucista pa sklapaj ovde pa onda kod njega na NBG opet da sklopimno kod njega, ako uvatim vremena naicicu.
A performanse...pa ako gledamo samo nas dobri irelevantni 3dmark06, 7235, Vista x64, mada samo da skupim jos malo kesa pa cemo da vidimo 4870, 260-ka ako padne cena mozda, ili nesto slicno, ako bude i 280-ka 300e moze mozda i to
:: Mozda, mozda malo sam sutra u guzvi jer idem negde na NBG da zamenim plocu, pa zatim sa ortakom ( lol i on uzima isto kuciste ) do Micro-a po kucista pa sklapaj ovde pa onda kod njega na NBG opet da sklopimno kod njega, ako uvatim vremena naicicu :: :: A performanse...pa ako gledamo samo nas dobri irelevantni 3dmark06, 7235, Vista x64, mada samo da skupim jos malo kesa pa cemo da vidimo 4870, 260-ka ako padne cena mozda, ili nesto slicno, ako bude i 280-ka 300e moze mozda i to :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.