Pa koliko je stvari jeftinije u BGu nego bilo gde na jugu Srbije i sad jedna kartica navodno kosta 5-6evra jeftinije u Nishu nego u Beogradu i odmah razlog za kukanje o beogradizaciji...Glupost.
1.Jakov=Grappolo 2.To su dilerske cene tih kartica u Grappolo-u. 3.Predstavnistvo Grappola je u BGu. 4.Zakljucak???
PS. To je dilerska cena te kartice...Ovo znam iz pouzdanih izvora jer moj dobar drug valja njihovu robu.
GA ATI HD 4850/512MB/GDDR3 kod Grappoloa kosta 135.61 evra (kurs 80.5 din za 1 evro),trenutno ih u magacinu u BGu na lageru ima 20 kom.
GA ATI HD 4870/512MB/GDDR5 je 204.56e po istom kursu,ali je trenutno nema na lageru(bilo je juce 10 komada) ovo mogu da potvrdim jer sam juce gledao cene posto planiram bratu da kupim(poklonim) ovu kartu.
Evo ti adrese,prosetaj se i u BGu ces je naci po identicnoj ceni,samo treba da znas nekog ko je voljan da ti je da po dilerskim cenama: Grappolo International,Kumodraška 247,11000 Beograd. Phone: +381 (0)11 3091-400.
Ako ne nadjes prosetaj se do Nisa OBECAVAM TI da cu ti je ja licno nabaviti po toj ceni i necu ti se `ograditi` ni dinar( bez obzira sto sam iz Nisa,a ti iz BGa),ali molim te za*ebi te fore: `Nislije zaboga najvise kukaju na beogradizaciju.`...Moram da se suzdrzim da ovo opet ne bi preslo u politicku debatu na IT forumu.
Sjajni su, bas mi se svidjaju, daleko vise nego namrsteni BGD reperi koji nemaju stila za list papira manje od Xerox kopir aparata, svi su kao nesto namrsteni, opasni a kad bi ih sreo na ulici nicim izazvan izlupao bi ih ko limenku sardine samo zbog loseg stava i sindroma geta koji unose u srbiju. D-Fence se vala bas rugaju seljacima koji zamisljaju sebe kao opasne bele repere, da ponovim do kesice.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
P.S. Sto ce tice cena u Grappolu nije problem ima i jeftinih stvari ali su oni generalno skuplji od ostalih u BGD, nalaze se u Kumodrazu i odavno znam za njih.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.