19 Wide ni jedan ne vredi kupiti. Izgleda kao 17`tica koja je razvucena ko pita (oklagijom). Ako si bas bas cvrsto resio (iz finansijskog ili nekog drugog samo tebi logicnog i znanog razloga) onda uzmi u razmatranje LG i Asus (Viewsonic je kul, ali ne i VA serija, VX serija je vrhunska a sve slabije od toga je ono.. low end). Pogledaj i Philips 190CW8FB , uklapa se u cenovni rang a eto, pristojan je. Jesi razmisljao o nekoj 4:3 19tici ? Na kraju krajeva, monitor se ne kupuje svaki dan pa dobro razmisli sta kupujes. 22` Wide za malo vise para je mnooooogo bolja varijanta, mozda se isplati i da se stisnes malo za kintu dok ne ustedis jos 30-40e i fino pazaris neku 22jku i budes miran duze vreme.
Moj drug je pre pola godine kupovao monitor!!! Ne secam se imena monitora ali 19` (nije wide) je bila 1000 din. jeftinija od 20` monitora (Samsung) su marke!!! Po karakteristikama je samo malo gora bila 20`!!! Potrazi malo na netu pa ces naci best buy!!!
Pogledajte cene tih monitora koje je momak naveo i bice vam jasno zasto je to tako!!!Za te pare koliko su te 19 wide nema teorije da kupi neku obicnu 19` 5:4 monitor!!!Nemote se dzabe truditi da ga ubedjujete jer ja mislim da je ovde presudan budzet!
OC House - (skyfirepcbeast@hotmail.com) - May the Force Be With You! @PCBeast@
niko da pomogne.. ja glasam za samsung 920NW ili ako nadjes 940NW, razlika u ceni je mizerna
:: Odluchio sam se na 19` wide i suzio izbor na sledece modele :: :: Acer X193W ili AL1916WD :: Asus VW195D ili 193 :: LG W1934S-S :: Samsung 920N :: Viewsonic VA1916 :: :: Mozete li mi pomoci u izboru? Imate li neke preporuke ::
Sagledao sam svoje potrebe i odluchio da hocu 19wide. Varijanta 5:4 nikako ne dolazi u obzir, pre bih uzeo 22wide. Poshto mi ni 22wide nije neophodan, jeftina 9-naestica ce sasvim odgovarati. Neko je rekao Philips, video sam taj model, lep je ali mi iskustva sa tim brendom uopshte nisu pozitivna. Pre godinu dana sam reklamirao Philips TV, i dobio povracaj novca(ekran u njemu je bio Litvanski?) Sada dobijam povracaj novca za Philips CRT monitor, jer i njemu nema spasa, tako da je normalno da se uzme LCD. Niko ne spominje Acer, on mi je zapao za oko ali nisam siguran u kvalitet. Ako neko ima linkove sa testovima monitora ne bi bilo loshe da ih postavi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.