Instalirao sam Visticu malo da se igram, al nedaj vraze nema svih drajvera (sofera), Imam tv karticu koja mi je ostala od kompa iz 2001 (nemogu da se odvojim od nje), Kartica je pinnacle PCTV (PCIVEN_109E&DEV_036E&SUBSYS_001211BD&REV_11) , pomagajte ako neko zna dje da nadjem drajvere i softver. HVALA UNAPRED SVIMA
Skinuo sam PinnacleTVCenter pro 4.92 nepomaze nevidi karticu sad cu da skinem 4.91 al neverujem da ce i to raditi. kako da provalim model kartice, probo sam po ven-u al nemogu nista da izguglam.
Probaj da udjes u device manager, tamo bi traba da vidis svoju karticu i neki zuti ! pored nje. Ako to vidis, udji tu i pokusaj da updatujes drivere. Ako ne vidis, idi na Add Hadware pa odatle pokusaj. (sve ovo ti je u Control panelu). Meni je vista sama pronalazila potrebne drivere na netu, ili mi je uvek izbaciva linkove sa driverima. Ja koristim original Vistu. Ako imas pirata onda ces tesko to uraditi.. Ali vredi pokusati.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.