Ajoj ljudi moram ovo sa vama da podelim...Cuo sam takvu provalu da su mi suze krenule od smeha...Naime...Jedan lik,ubedjeni poznavalac hardware-a,najbolji u gradu pa cak ima i svoju firmu koja se bavi prodajom hardware-a,kompjuterskih komponenti i sl...je izjavio sledece...Radnja se odvija ovako...Jedan moj prijatelj je otisao kod doticnog gospodina da pita za neke cene odredjenih komponenti pa kako po obicaju i bude gospodin pocne sa hvalom raznih proizvoda i kako je on najbolji i najsnabdeveniji u gradu i sl..Sta se desi...Kaze ovom mom prijatelju..Sad cu da ti pokazem jednu extra plocu,strasna je... Link:
Kaze,ovo je prava stvar za tebe...Moj drugar se nasmeja a on njemu rece..Sta se smejes,ti ne znas u stvari sta je prednost ove ploce...Ona ima integrisanu 8200 graficku kartu,opasna karta a sto je najbolje tj. kaze na ovu plocu mozes da ubodes jos jednu grafiku i da te dve graficke povezes u SLI i imas duple performanse...
P.S.Mozda sam malo bezobrazan sto sam ovo izneo ali ipak ste vi moji forumasi pa sam hteo da podelim sa vama jer je zaista zanimljivo!!!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Tragedija je koliko ima tih `poznavaoca` u gradu. Al ne možeš im ništa :: :: Ono što bi mogli mi - da se par nas dogovori, otvrimo par maloprodaja i servis, pa da vide ljudi šta je usluga. Zvali bi se na primer `Baxxo` ! :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
I ja bih to voleo bro...Nego..Malo cu opet izreklamirati firmu koja ce bas to pretstavljati...Vrhunac usluge i asortiman proizvoda na najvisem nivou..Pojavice se jos malo i na PC Berzi sa svojim cenovnikom..Samo cu reci OC Store .. Vezano za ovu temu...Kad bi vam pricao kakve sam sve provale cuo,pa padali bi od smeha...A sto je najgore covek ima znanja,ne moze da se ospori ali ima neke svoje fix ideje u koje sam sebe ubedi da je istina a narod zbog toga ispasta!Problem je sto ne zna gde mu je mesto!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Tragedija je koliko ima tih `poznavaoca` u gradu. Al ne možeš im ništa :: :: Ono što bi mogli mi - da se par nas dogovori, otvrimo par maloprodaja i servis, pa da vide ljudi šta je usluga. Zvali bi se na primer `Baxxo` ! :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Nego, taj lik sigurno zna sta radi, a to se zove - muzem ovce. Hybrid SLi a?
`Powered by GeForce® Boost and HybridPower™ technology, ECS GF8200A will bring the ability to flip between integrated and discrete graphics core according to users need. GeForce® Boost is a technology that turbocharges the performance so providing discrete GPUs more graphics processing prowess. On the other hand, HybridPower™ technology unleashes graphics performance for switching to low-power operation when you need quiet and lower- power operation. The innovative GeForce® Boost and HybridPower™ technology which allow the user to switch between the two GPU whenever they need performance for gaming or lower-power operation for surfing the web, emailing and word processing in the rest of time.`
Sto znaci da moze da se `prebacuje` sa jedne kartice na drugu ili je to sve za ti jednu integrisanu... Dok radi komp ili pre podizanja sistema? Ovo cudo nema DVI?
Muze on svakako ali ovo je mislio stvarno pored ostalih bisera u koje je ubedjen!Moze da muze one koji su ne upuceni ali nek pokusa nekom ko stvarno dobro poznaje hardware!Da vidim to cudo!
:: E sad cu da zakupim https://www.ocstore.rs pa cu da ti prodam duplo skuplje = :: :: Nego, taj lik sigurno zna sta radi, a to se zove - muzem ovce. Hybrid SLi a :: :: `Powered by GeForce® Boost and HybridPower™ technology, ECS GF8200A will bring the ability to flip between integrated and discrete graphics core according to users need. GeForce® Boost is a technology that turbocharges the performance so providing discrete GPUs more graphics processing prowess. On the other hand, HybridPower™ technology unleashes graphics performance for switching to low-power operation when you need quiet and lower- power operation. The innovative GeForce® Boost and HybridPower™ technology which allow the user to switch between the two GPU whenever they need performance for gaming or lower-power operation for surfing the web, emailing and word processing in the rest of time. :: :: Sto znaci da moze da se `prebacuje` sa jedne kartice na drugu ili je to sve za ti jednu integrisanu... Dok radi komp ili pre podizanja sistema? Ovo cudo nema DVI :: :: Pozdrav!
Video li si nesto SkyFire? Izgleda da cova nije slagao za Sli, osim sto mozda nije naveo `Hybrid Sli` i nije naveo sta to konkretno znaci... Ako ovaj Hybrid Sli moze da koristi integrusu za obicne stvari kao sto su net, muzika, film i rad sa dokumentima, a da ukljuci karticu koja bi se ubola u PCI Express kad se radi nesto zahtevnije onda je to skroz ok. Bar po mom misljenju. Stekujes dobru karticu i struju kad nema potrebe da divlja, a opet mozes i da je ukljucis kad treba. Sve ovo naravno podrazumeva da se radi u toku rada u samom operativnom sistemu. Ako to nije moguce nego mora restart, e onda je to obicna glupost. Bas me interesuje sta se tu desava. Nisam uspeo da pronadjem neki dodatni info iz kojeg bih zakljucio sta se desava. Ako si cekao na link - samo malo izguglaj naziv ploce i to je to. Negde vec ima specifikacija ali to je isto ovo sto sam ja napisao. GeForce Boost je, valjda, drugi naziv za ovu tehnologiju. Mada, pretpostavljam da oni od ove 8200 prave `zmaja` i obichnjaka u isto vreme i tako od jedne kartice dobijaju dve =P Zbun...
Zmaje isprati od pocetka pricu pogotovu deo sa podebljanim slovima...Pricam srpski a ne spanski druze...Mani me te price sa `Hybrid Sli` ...Switch on-off i te stvari...Nema to ni S od pravog SLI-ja koliko god da ima slicnosti u imenu...On je nesto mozda procitao ali nije shvatio sta to zapravo znaci pa je izvalio nevidjenu glupost!
:: Video li si nesto SkyFire :: Izgleda da cova nije slagao za Sli, osim sto mozda nije naveo `Hybrid Sli` i nije naveo sta to konkretno znaci... Ako ovaj Hybrid Sli moze da koristi integrusu za obicne stvari kao sto su net, muzika, film i rad sa dokumentima, a da ukljuci karticu koja bi se ubola u PCI Express kad se radi nesto zahtevnije onda je to skroz ok. Bar po mom misljenju. Stekujes dobru karticu i struju kad nema potrebe da divlja, a opet mozes i da je ukljucis kad treba. Sve ovo naravno podrazumeva da se radi u toku rada u samom operativnom sistemu. Ako to nije moguce nego mora restart, e onda je to obicna glupost :: Bas me interesuje sta se tu desava. Nisam uspeo da pronadjem neki dodatni info iz kojeg bih zakljucio sta se desava :: Ako si cekao na link - samo malo izguglaj naziv ploce i to je to. Negde vec ima specifikacija ali to je isto ovo sto sam ja napisao. GeForce Boost je, valjda, drugi naziv za ovu tehnologiju :: Mada, pretpostavljam da oni od ove 8200 prave `zmaja` i obichnjaka u isto vreme i tako od jedne kartice dobijaju dve = :: Zbun.. :: :: Pozdrav!
Oket, vidim da ni ti nisi ispratio moj post... Imao sam par pitanja ali je tebi ocigledno bilo lakse da ovako odgovoris. Ispade da ja branim tog covu samo zato sto sam rekao da nije slagao za deo koj se zove SLi pa makar on bio i hibridan. Napisao sam i onaj drugi deo gde je on preskocio neko objasnjenje da je u pitanju Hybrid Sli i da objasni lepo sta je to. Ne kapiram cemu ovakav odgovor... Mozda zato sto ni ti nemas predstavu sta je Hybrid SLi i kako on radi. Ja sam odgovor pronasao i sad mi je sve jasno ali hvala tebi na trudu i izvini sto sam skrenuo temu od pljuvanja tog lika.
Ma jok sta ti je...Ako do sad nisi skapiraio da ja uvek ostro odgovaram kad sam u brzini jer zelim da istaknem poentu...Ma kakvo pljuvanje,pogresno si zakljucio...Meni je ovo smesno i zbog toga sam postavio temu...Zmaje nemoj da se ljutis dzabe...Ti znas da mi imamo zajednicki adut a to je vatra.....P.S.Cuo sam i ranije za Hybrid SLI zato sam ti i rekao da nema veze sa pravim...Pozdrav..
update: Nisam skapirao...Jesi ti to mene pitao za objasnjenje u prethodnoj poruci posto sam te sad tako razumeo u ovoj poslednjoj...Stvarno te nisam razumeo...Sorry!!!
:: Oket, vidim da ni ti nisi ispratio moj post... Imao sam par pitanja ali je tebi ocigledno bilo lakse da ovako odgovoris. Ispade da ja branim tog covu samo zato sto sam rekao da nije slagao za deo koj se zove SLi pa makar on bio i hibridan. Napisao sam i onaj drugi deo gde je on preskocio neko objasnjenje da je u pitanju Hybrid Sli i da objasni lepo sta je to :: Ne kapiram cemu ovakav odgovor... Mozda zato sto ni ti nemas predstavu sta je Hybrid SLi i kako on radi. Ja sam odgovor pronasao i sad mi je sve jasno ali hvala tebi na trudu i izvini sto sam skrenuo temu od pljuvanja tog lika :: :: Odoh da se zezam malo, a tebi laku noc... Druze.
Da! Pitao sam tebe za definiciju i misljenje vezano za taj `ebeni Hybrid SLi jer sam se prvi put susreo sa ovim pomjom da tako kazem. Pomislio sam `ako neko zna zna on, a lepo bi bilo da i neko drugi procita sta je i o cemu se tu radi jer mnogi ne znaju Eng. na zalost`. Trebalo mi je 3 klika i 7 minuta da saznam o cemu se radi ali sam mislio da je oket ako tebe malo uposlim... Vidi da si zauzet sa temom `OC Store firma za sve` pa sam ti oprostio inace bih ti hakovao sajt kao sto su shipci hakovali ovaj sajt http://www.vision.org.yu/ Inace, kad sam vec tu...
:: update: Nisam skapirao...Jesi ti to mene pitao za objasnjenje u prethodnoj poruci posto ::sam te sad tako razumeo u ovoj poslednjoj...Stvarno te nisam razumeo...Sorry!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.