Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koji Drajveri !!!
STRANA 1 OD 1
urosk Koji Drajveri !!! 03.07.2008. 13:47 T10776

status: user
broj poruka: 462
Naime imam laptop msi ex610x sa atijevom grafikom hd 2400, kupio sam ga prosle godine i odlican je cak mogu i novije igre da pokrenem,e sad zeleo bih da instaliram nove drajvere jer znam kako to ide kod ati-ja, svaki novi drajveri donose poboljsanja u novijim igrama! gledao sam na atijevom sajtu i nisam pronasao drajvere za ovu kartu! Ima raznih mobility-a ali nema hd2400?!!! Da li neko slucajno ima ovaj laptop, ili zna gde bih mogao da nadjem drajvee za njegovu grafiku?!! Da li su to klasicni, oni 8.6 drajveri ili nisu?!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dzonihsv re 03.07.2008. 13:54 #61325

broj poruka: 331

Ja imam taj laptop i ima na msi-evom sajtu za njega driveri

Za vistu:http://global.msi.com.tw/index.php?func=driverfile&dno=6165&i=0
Za xp:http://global.msi.com.tw/index.php?func=driverfile&dno=6165&i=1

A mozes kao i ja da modujes drivere sa desktopa za laptop (rade super):
http://www.driverheaven.net/modtool.php

To ti dodje to...
urosk Hvala druze 03.07.2008. 14:49 #61334

Skinuo sam ove drajvere sa msi sajta za xp, i nece da se instaliraju, kazu da ne pordzavaju sistem ili tako nesto!! Tako da cu da odradim ovo sto si i ti, da modujem obicne drajvere da rade na laptopu!! Jel 100% sigurno, i jel sve sljaka?!!! malo mi je komplikovano ovo izvesti, jer da modujem zadnje 8.6 drajvere?

urosk jedno pitanje 03.07.2008. 14:59 #61336

Evo ok, svesam skinuo i procitao uputstvo, samo mi jedno nije jasno, da li prvo da uninstaliram predhodne drajvere pa onda da modujem nove ili prvo da ih modujem ma onda da idem na uinstal?

dzonihsv Ovako.. 03.07.2008. 15:18 #61342

Skloni/uninstall prethodne drivere sto si imao. Onda skini onaj modtool i skini najnovije drivere za ati.
Posle toga pusti da se extraktuju driveri u C:/Ati . Kad se to zavrsi pitace te da nastavis sa intalacijom, klikni close. Upali mod tools i nadji one drivere preko mod tool-a. I moduj ih(sve je objasnjeno u programu). Posle toga instaliraj normalno driver kao i svaki drugi. 100% radi. Sve je kako treba , nema nikakvih problema.
E da , ovo nije vezano za drivere ,ako ti se laptop pregreje i izgasi se. Npr kao i meni kad igram Mass Effect samo ga malo izdigni , da ima bolji protok vazduha, radi 100% . Trebace ti ovaj savet,veruj mi... .)

urosk Super 03.07.2008. 15:22 #61343

Hvala druze puno, evo sad cu to da odradim!

p.s. nije valjda da igras mass effect na ovm laptopu, auu, extra!!!

dzonihsv Naravno... 03.07.2008. 16:26 #61352

Nema na cemu .)

Igra se... rezolucija 800x600 i sve na medium. FPS oko 30... moze se igrati.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs