Kad se dva rivala biju oko svakog kupca jer to prouzrokuje veliku verovatnocu da cu prilikom sledece kupovine proci malo bolje nego sto sam se nadao. Ali vidim da se stvara atmosfera da ako bas sad ne kupimo novo nikad necemo proci povoljnije nego ovaj put, cini mi se da ce iz sve ove halabuke najbolje proci nVidia i ATi a mi cemo isprazniti dzepove u nastojanju da odrzimo korak sa tehnoloskim ringispilom (vrtecim ogledalom).
u svakom slucaju ce oni zaraditi na nama ali osetno manje to je sigurno.drugim recima mocices da kupis dve stvari a ne jednu po istoj ceni.poz
:: Kad se dva rivala biju oko svakog kupca jer to prouzrokuje veliku verovatnocu da cu prilikom sledece kupovine proci malo bolje nego sto sam se nadao :: Ali vidim da se stvara atmosfera da ako bas sad ne kupimo novo nikad necemo proci povoljnije nego ovaj put, cini mi se da ce iz sve ove halabuke najbolje proci nVidia i ATi a mi cemo isprazniti dzepove u nastojanju da odrzimo korak sa tehnoloskim ringispilom (vrtecim ogledalom) :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Koliko je zdrava konkurencija lepa stvar. Gotivim ja Nvidi-u ali mi je jako drago sto ne mogu bas da klepaju sa cenama kako stignu.. mogu oni, ali niko nece kupiti po tim astronomskim cenama...
extra :)) ati je ispao car i za one koji ga vole i koji ga ne vole :) restecp :)))
Zdrava logika nalaze ono pod A, ali sta ako su ljudi nepismeni.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Kad tako kazes.. :: :: Ali Nvidia GTX 280 se pojavila sa cenom oko 500 jevreja, a sada stize i po 530 ?! :: :: Sa druge strane, ATI HD 4850 se pojavila sa cenom oko 175 jevreja, a sada je ispod 160 :: :: Znaci, za koji dan kupim: :: :: a) Phenom X4 9550 + plocu Gigabyte GA-MA790X-DS4 + 2GB DDR2 800 MHz + HD 4870 ili :: b) jednu GTX 280 za iste pare ?!!! Eeeeeeeeeeeej !! :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Ta tvoja zdrava logika je za one koji bi puno da dobiju za malo para. Prava stvar kosta puno, i ima nas dosta koji smo spremni da za najbrzu karticu platimo koliko god treba...
:: Zdrava logika nalaze ono pod A, ali sta ako su ljudi nepismeni ::
Pa ne bih dao preko 200e za grafičku ni u ludilu! Ustvari, ne bih dao ni za koju pojedničnu komponentu...zašto? Pa zato što cene tek izašlih proizvoda jako brzo padaju, a meni nije teško sačekati pola godine i više do kupovine.
E sad, neko je možda pun para, pa je za njega 500e sitnica i dati samo zarad 5-10% vece brzine...
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.