Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Beli monitor sa tv tunerom :)
STRANA 1 OD 1
marke Beli monitor sa tv tunerom :) 01.07.2008. 20:42 T10745

status: user
broj poruka: 384
Pitanje:

da li neko zna koji model ima na nasem trzistu da je beli, sa tv-tunerom, dijagonale 19`, po mogucstvu 4:3

unapred hvala :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 01.07.2008. 20:45 #61090

broj poruka: 12057

Samsung 941MP.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

marke .... 01.07.2008. 22:21 #61104

hvala bax, ali taj je srebrne boje koliko vidim. Treba mom zetu za stomatolosku ordinaciju, i u fazonu je da bude beo, jer je sve ostalo belo. vec ima jedan srebrni, mozda bas ovaj, ali hoce drugi beli... ako nema-nema :))

Dyca re 01.07.2008. 22:46 #61108

broj poruka: 1574
Kod nas je tako mali izbor, da nema sanse da nadje beli monitor sa tv tunerom.. Stavise, veoma su retki i samo beli monitori, a josh i tv..mnogo zeznuto.. Zasto ne razmisli o kopuvini monitora beleboje i nekog externog tv tunera koj bi se uklapao uz ambijent..

p.s. Sto se tice monitora bele boje, ja sam samo nasao 17` Samsung 732n koj nije nesto specijalan po karakteristikama, stavise nema ni DVI..ali izgleda bas lepo..pa neka mozda razmisli o njemu, posto jedini drugi beli monitor koj sam video jeste viewsonic od 400 eura sa 22` dijagonalom...pozz

marke .. 02.07.2008. 00:29 #61130

ma ko jos danas kupuje (i prodaje ) bele monitore... rekao sam mu ja, ali sta ces...:)

ako bih spojio monitor i tuner, trebace mi neki standalone tuner.. jedini koji sam ja video na nasem trzistu je leadtek neki winfast pro II bla bla :)... ima li jos stogod takvo ovde, naravno da je bolje od pomenutog? ima li neko iskustva sa ovim?
CarlosO re 02.07.2008. 07:33 #61149

broj poruka: 54
nista ti bolje od toga ne treba.Leadtek rulezzzz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs