Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Zanimljivo poređenje.
STRANA 1 OD 1
NastyB Zanimljivo poređenje. 01.07.2008. 16:47 T10741

status: user
broj poruka: 729
Istina, nisam pročitao CEO tekst sa ovog stranog sajta, ali je zanimljivo i to ko ga je pisao.

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/06/27/gpgpu-watch-nvidia-tesla-reborn

Posebno su zanimljive cene. Nerma sumnje da je ATI napravio daleko bolji posao i da će nVidia morati dobro da `zasuče rukave` i napravi nešto konkurentno što se tiče cena.

P.S. Hvala Bax-u, Urosk i Skyfire-u na preporukama za Logitech Wave tastaturu. Da nije bilo vas uzeo bih MS natural i kleo sebe što nema naša slova (navikao sam, zbog prevođenja). Ova tastatura je vrh vrhova...žičnih, naravno. Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 01.07.2008. 17:10 #61058

broj poruka: 12057

Drago mi je što si zadovoljan sa Wave tastaturom. Jedina zamerka su možda dimenzije, ali sve ostalo je pure Logitech.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

SkyFire Re: Re: ... 01.07.2008. 18:25 #61070

broj poruka: 18472
Sto,sta fali velicini?U tome i jeste car,odaje mocnost same tastature...

@NastyB@Nema na cemu...Nebih te ni savetovao da ne valja..Uzimam samo kvalitetne i proverene stvari...Nek te dugo sluzi...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

::
:: Drago mi je što si zadovoljan sa Wave tastaturom. Jedina zamerka su možda dimenzije, ali sve ostalo je pure Logitech
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Equinoxe Re: 01.07.2008. 19:01 #61071

broj poruka: 12057

Ne smeta meni veličina, imam mesta na stolu za izvoz, ali nekome može da bude problem.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

SkyFire Re: Re: 01.07.2008. 19:03 #61073

broj poruka: 18472
Pa taj neko ce se onda odluciti za neku drugu manju tastaturu...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Ne smeta meni veličina, imam mesta na stolu za izvoz, ali nekome može da bude problem
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
NastyB Pa, veličina... 01.07.2008. 19:15 #61076

broj poruka: 729
...je upravo ono što treba mojim ćevap-prstima a i težina joj je odlična za prijanjanje. Ono što me je najviše oduševilo su ZOOM tasteri. Od sad kad je nešto sitno ispisano na sajtu (imam 22` monitor i sedim otprilike dva metra od njega) nema potrebe da se primičem ekranu, samo ZOOMiram i sve izgleda sjajno, ni pri najvećem uvećanju ne dolazi do krzanja slova. Zaista ima par detalja koji će me naterati da kupim još jednu za posao, jer posle ovoga ni jedna druga tastatura mi `ne leži`.
Hvala opet i pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs