Potpuno se slazem a sto se tice LiteON-a moram da budem iskren meni je u racunaru vec drugi LH-20A1s posto je prvi otkazao poslusnost standardnim `Power Callibration Error` ali i pored toga kad sam upitan koji bi hteo u zamenu rekao sam ISTI !!!
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Pioneer 215D je takvo đubre da ja nemam reči :: Liteon LH-20A1S SATA je solidan SATA rezač za standardnu kintu - 1600 din :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
P.S. Imam odvratna iskustva sa rezacima, svi su crkli odmah nakon isteka garancije (1 god.), ovaj (Sony AWG170AB2) sada mi je crk`o 10 dana nakon isteka garancije, tj. nece vise ni jedan dvd da ucita :-((
:: Zna li neko nesto o SonyNecOptiarc rezacima, jedino oni imaju garanciju od 2 godine u odnosu na ostale
Dva sam vratio,treci korektno radi,iako sporo reaguje nakon ubacivanja diska.Garancija je dvije godine,minus vrijeme eksploatacije drajvova koji su se pokvarili.
Mislim da su nove serije lisene bagova i kvarova.Ako hoces da kupis Optiarc uredjaj,preporucio bih ti model 7200.
Treba imati srece pa ubosti pravi. Gledaj da ima garanciju od dve godine, da je tih u radu ako ti tishina znachi neshto, a kvalitet je mahom isti kod rezacha koji koshtaju oko 20evra. Imao sam Optiarc 7170Sata koji je riknuo posle 4 meseca a garancija mu je 2godine. Sada imam Optiarc 5200 i narezao je duplo vishe diskova od prethodnog. LiteOn rezachi nisu loshi ali su dosta buchni.
Uzeo sam LiteOn za 20e sa 2 godine garancije. U pravu si sto se buke tice, bas bruji, ali mi je fino ucitao sve starije diskove koje sam zamalo hteo da bacim. :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.