Imam jedan problem imam x1950Xtx i mogucnost avivo sto nisam znao do pre neki dan uz pomoc bax-a.E sad nastaje problem imam Digi Tv pa sam tv privezao za scart a iz recivera sam izvukao AV kabal do graficke i tu imam In out kabal i sta se desava imam sliku preko bs pleyera ali je losa....Sta da radim POZZZ
mozda treba samo da se podesi tip signala...pal, ntsc itd...probaj sa dscalerom...to je neki opensource free program, ima milijardu podesavanj i prilicno je dobar...
Imaš u ATI CCC-u podešavanja TV-out-a: no flicker, sharpness, bla bla...vidi da li će da pomognu. Ako nije to, onda ili su ti krš kablovi i konektori, ili sploljne smetnje. Za ovo treće možeš da se heftaš, ako ne misliš da provedeš život u olovnoj kocki . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
pazi ovako, ako imas mogucnosti, kablove vodi direktno u tv, jer svaka dodatna konverzija ili svaki dodatni stepen na putu od kompa do tv-a kvari sliku. Ibegni risiver i kachi to direktno na tv, tada dobijas max. kvalitetnu sliku.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.