Za te parice 10-15eur bolje nađi neku 9000pro radeon ili 9200, šljakaće ti bolje nego ta skrnava 440MX, a bogami i fx5200:P Ja sam imao dotični gf i većina igara koju je gf4 serija podržavala je negde u read me fajlu u nekoj zagradi imala zabeleženo `not included 440MX` a sta ti ja znam...
Nemojte zenu zbunjivati...Nije ona gamer,treba joj nesto sto ce da joj vrsi posao!Sve jedno je u njenom slucaju sta ce da uzme ali kad je vec imala nVidiu nek i sad uzme..
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
a možda mama voli da opegla neki FPS malo zahtevniji:P a sta ti ja znam...
:: Nemojte zenu zbunjivati...Nije ona gamer,treba joj nesto sto ce da joj vrsi posao!Sve jedno je u njenom slucaju sta ce da uzme ali kad je vec imala nVidiu nek i sad uzme. :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.