ih bre prijatelju pa samo 280 ce biti skuplji od 4870x2, tek mogu da zamislim koliko ce kostati kartica sa dva chipa koji su duplo veci od AMDekinih. Ali ko zna mozda ima nesto skriveno u njima sto mi jos uvek ne znamo. Svejedno spremio sam parice za 4850 mozda padne i neki 4870 ako ne bude previse skup 230-260e (normalno ne cim se pojavi).
I ja moram da menjam svoju 8600gt ali tek negde na jesen taman kad padnu cene za 4850.Ali ako 9800gtx bude kostala isto kao 4850 posto su im performanse skoro iste onda nju uzimam sigurno.
Samo za tebe: Gigabyte ATI Radeon R485-512H-B HD 4850 512MB DDR3 DVI TV-Out (PCI-E) 145,38 11.848,47 157,01 12.796,31
Mislim da tu nVidia sa svojim 8800xxx nema sta da trazi ako debelo ne spusti cenu.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: I ja moram da menjam svoju 8600gt ali tek negde na jesen taman kad padnu cene za 4850.Ali ako 9800gtx bude kostala isto kao 4850 posto su im performanse skoro iste onda nju uzimam sigurno :: ::
Ma izbacice nvidia neku kartu inace im niko nece kupovati u tom cenovnom rangu ili ce da spuste cene za 8800GTS 512 na 150E posto je ona malo losija od 4850 po performansama a morace i za 9800gtx da ide cena dole.
:: Samo za tebe :: Gigabyte ATI Radeon R485-512H-B HD 4850 512MB DDR3 DVI TV-Out (PCI-E) 145,38 11.848,47 :: 157,01 12.796,3 :: :: Mislim da tu nVidia sa svojim 8800xxx nema sta da trazi ako debelo ne spusti cenu :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: :: I ja moram da menjam svoju 8600gt ali tek negde na jesen taman kad padnu cene za 4850.Ali ako 9800gtx bude kostala isto kao 4850 posto su im performanse skoro iste onda nju uzimam sigurno :: :: :: ::
Pa samo sa ovog foruma ima bar 40% frikova koji će kupovati nVidiju čak i da je lošija, više troši i biva konkurentna u testovima i igrama uz očigledne manipulacije drajverima, a uz to je skuplja. Brate, džifors je džifors, a pentijumčetvorka je brend.... i tako. Ko ne zna o čemu govorim, baš me briga. Ali, ako zna pomalo (više) engleskog, ima na TheInquirer-u članak o najnovijem setu prevara sa drajverima koji nikada neće ni biti prijavljeni da budu WHQL... . To je inače priča od kada se bio pojavio ati radeon 8500 (eto nas na sličnim brojkama kao nekad)... a nVIdija žestoko sakatila sliku zarad frejm-rejta... da bi u tom časnom i valjanom poslu kasnije bio uhvaćen (mada manje puta) i sam ATI... pa tako, u žestokom ratu, očekujmo isto. ILi gore. Pravo vreme za pališe i hepo-boyse da se navuku i keširaju. I do iznemoglosti balave na forumima šta je Komandant Mark hteo da kaže. I kako su dobru kupovinu napravili što su pazarili nv ili daamit, samo niko to neće da im prizna, pa eto, sami da se pohvale... Mada, zanimljivo je to... odoh, moram do daljinca, eto mi pustili skupštimerajajaca umesto tenisa... moram da ustanem i gotovo...
:: Pa samo sa ovog foruma ima bar 40% frikova koji će kupovati nVidiju čak i da je lošija, više troši i biva konkurentna u testovima i igrama uz očigledne manipulacije drajverima, a uz to je skuplja :: Brate, džifors je džifors, a pentijumčetvorka je brend.... i tako :: Ko ne zna o čemu govorim, baš me briga. Ali, ako zna pomalo (više) engleskog, ima na TheInquirer-u članak o najnovijem setu prevara sa drajverima koji nikada neće ni biti prijavljeni da budu WHQL... . To je inače priča od kada se bio pojavio ati radeon 8500 (eto nas na sličnim brojkama kao nekad)... a nVIdija žestoko sakatila sliku zarad frejm-rejta... da bi u tom časnom i valjanom poslu kasnije bio uhvaćen (mada manje puta) i sam ATI... pa tako, u žestokom ratu, očekujmo isto. ILi gore. Pravo vreme za pališe i hepo-boyse da se navuku i keširaju. I do iznemoglosti balave na forumima šta je Komandant Mark hteo da kaže. I kako su dobru kupovinu napravili što su pazarili nv ili daamit, samo niko to neće da im prizna, pa eto, sami da se pohvale.. :: Mada, zanimljivo je to... odoh, moram do daljinca, eto mi pustili skupštimerajajaca umesto tenisa... moram da ustanem i gotovo.. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.