Cini mi se da ja ATI sa ovim novom serijom 48xx napravio pun pogodak u odnosu cene i performansi.Svaka cast za AMD.....Ostaje da vidimo odgovor iz suprotnog tabora....U svakom slucaju cene dole svi to vole
CF koliko ja vidim sa njom je totalan promasaj ? U 19x12 rezoluciji dobitak je prakticno smesan sa CF u odnosu na jednu karticu. Jedino se u 25x16x rezoluciji vidi neki dobitak ali ima toliko FPS da je ne igrivo, a onaj ko ima toliko monitor ima unutra dve GX2 ili mozda dva GTX-a sad.
Dobitaj je u 3dmarku idt, ali u igrama nista posebno, sta vise po meni dosta lose za CF..
4850 su neke prodavnice kod nas vec dobile i cena je pocetna ~180-200e. Ali nece ih prodavati do 25. jer tako nalaze pravilo..
Znaci kritikujem CF ne jednu karticu, jer se ona pokazala sasvim dobro.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.