Kupio sam relativno dobar komp i sve je proslo ok samo sto sam graficku uzeo ati radeon 1300X jer sam na netu samo malo nasao o njoj a prodavac naravno rekao da za takvu kartu su ti male pare (oko 139 E) jer je nova i bolja je od toga.... medjutim drug mi pokazao neke testove iz novog sveta kompjutera i pokazalo se da stare kartice duplo jeftinije daju duplo bolje rezultate i da je generalno receno kartica shit... da li neko moze da podvrdi da sam idiot ili postoji neka utesna vest!?
Shto kupujesh neshto shto se tek pojavilo, a josh nisi ni citao nista o tome?Drugar je (ne bash potpuno) u pravu , a ako hocesh idi na sajt Benchmarka pa vidi i tamo , ili na https://www.anandtech.com.Kartica nije shit (daleko od toga) ali je prilicno skupa zbog odredjenih poteshkoca koje je ATI imao u procesu proizvodnje, relativno brza memorija (za taj rang) i sl. podizu cenu.Za par desetina evra (oko 20) si mogao uzeti 6600GT koji shije prilicno 1300Pro.Eh, nashi prodavci...
Jesi platio karticu vise nego sto treba ali sigurno nemas karticu za manje pare koja je 2x brza (jedino ako ne racunas polovan 9800pro). Kartica je generalno nesto sporija od obicne 6600. Mozes samo da se nadas da ce novi drajveri popraviti situaciju u OpenGL igrama (Doom3, Quake4, Ridick...) jedino je tu 2x zaostatak u odnosu na 6600, dok se to nedesi igraj FarCry, UT2K4, AoE III i uzivaj....
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647261. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.