Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
opet problemi sa leadtekom
STRANA 1 OD 1
Kovle opet problemi sa leadtekom 16.06.2008. 23:38 T10469

status: user
broj poruka: 976
U pitanju je moj `dobri` stari leadtek tv2000xp.Hteo sam da snimim neku emisiju
i kliknem ja record on meni izbaci Cannot capture video stream.Od kada sam je uzeo smucio mi se zivot softver im je ko polovan `yugo` ,prvo uopste nije nalazio programe instaliram ja softver novi sve ok bude i posle problemi sa onim njihovim retardiranim daljinskim sad ovo ja ne znam sta jos moze da bude.A sad kupio sam je u eurolinku a znate sta je bilo sa njima al ne mogu sada da se bakcem sa njihovim distributerima, pa reko da pitam ja pcberzijance kako da resim ovaj problem instalirao sam softver jedno 9 puta. Ljudi puko sam pomagajte
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re:... 17.06.2008. 00:01 #59159

broj poruka: 12057

Ako ti ne pomogne ručna re-instalacija drajvera (update from inf), onda si definitivno brčko nešto sa codecima. Probaj da promeniš Codec za snimanje ? MPEG-2, 1 DivX ? Da nisi instalirao neki player koji je stavio svoje codec-e ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

obradmi Vidi Inter video win dvd recorder 17.06.2008. 00:06 #59160

broj poruka: 7723
Vidi da li ti Intervideo win dvd recorder 3 ,4 ili 5 vidi tv karticu ,ako vidi problem ti je resen ,ja koristim to dugo godina nikad problem ,a menjao sam TV kartice od Vgear cyclone ,do Ati Theatre.Mislim da imaju najjaci software za tv capture.Software koji ide uz tv kartice nikad nisam koristio ,jer je obicno njasre.
Equinoxe Re:... 17.06.2008. 00:27 #59167

broj poruka: 12057

PVR2 mi nikad nije pravio probleme kada se sve pravilno i po redu instalira i codeci ne prčkaju kad se instaliraju, i uvek prvo codeci pa PVR2.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

VMARC Leadtek 17.06.2008. 09:37 #59185

broj poruka: 9425
Nije sra.je kartica, naprotiv. Pre bih rekao da imas neki sporedni problem, nego direktno sa karticom.
Ako nemas PVR2, skini ga sa Leadtekovog sajta, instaliraj ga, idi u opcije za snimanje i podesi koji kvalitet hoces. Ne moras bas DVD, odaberi recimo VCD i sve ce ti raditi OK.

Kovle RE: 18.06.2008. 13:51 #59376

broj poruka: 976
E stavio sam na uncompresed avi i windows mwedia video radi ali nije mi neki kvalitet sta ste vi stavili ili ste sami addovali odnosni kreirali format

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs