Interesuje me vase misljenje za sledeci rezultat.Koliko utiche CPU i ploca na iskorishcenje grafichke kartice(ja bih rekao da utiche ali mi treba i vashe mishljenje).Uzeo sam pomenutu karticu i na default(1280x1024)podeshavanjima u 3DMarku 2006 imam oko 8100 poena.Na netu sam video da ide dosta vishe pa me zanima da li cu zamenom procesora za neki 5000+X2 dobiti vece iskrishcenje ili moram menjati CPU i plochu?Cpu 4200+X2 i ploca MSI K9N Neo-f nForce 550 2x1GB Kingston 667.
Bilo bi dobro da promenish procesor ako zeli sa da iskoristis tu grafu do max-a.. Najbolji izbor je bas taj 5000+ ali BE zao sto se odlicno klokuje.. Sto se tice ploce, nju ne moras menjati.. znaci to je to..pozz
Ja dobijem 1600 za procesor na defaultu u 3dmarku a kada ga klokujem na 2,6Ghz dobijem oko 2000 to je poboljsanje od 400. U pitanju je x2 4000+.Tako da nece to biti neko poboljsanje veliko ako uradi OC.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.