Da li ima "ponosnih" vlasnika Axle 6600 obicne. U MB softu je OK cena, samo me interesuje da nije u pitanju neka "prevara".Da li poseduje ikakav OC potencijal karta, kakav joj je TV out...Dvoumio sam se izmedju Asus n6600 28mb i ove. Ne menja mi se napajanje a Asus trazi dodatno. Po fotografiji Axle netrazi. Valjda se da ubudziti na 300W ? Hvala....
Nisam vlasnik ali ti mogu pomoci.Prva stvar , nije u pitanju prevara.Svima na prvi pogled tako deluje ali nije.Axle nije poznata firma zbog cega ulazu vishe u kvalitet nego u dodatnu opremu.Konkretno kartica stize u kesi sa CD-om i TV out kablom i to je to.Ali je zato kvalitet izrade dosta dobar.Kartica na prvi pogled izgleda kao da je 64 bitna zbog konfiguracije memorijskih cipova ali nije.I ASUS je na svom 6600 modelu izmenio referentni dizajn pa kartica izgleda kao 64 bitna.Axle ima dosta kvalitetan aluminijumski hladnjak koji je i malo veci nego ASUSov.Ne znam otkud ti da Axle ne trazi dodatno napajanje jer sam video karticu i ima dodatni molex u gornjem desnom uglu (kod ASUSa je u levom).Svaki 6600 ce raditi na bilo kojem 300W napajanju pa to ne treba da te brine.Inace Axle radi na referentnim frekvencijama tj. 300/550 Mhz.Za oc potencijal ne znam a TV out koliko ja znam zavisi od cipa a ne od same kartice pa je valjda OK.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.