Da li je poterbno,da u SLI modu budu dve identicne grafike,mislim da li jedna grafika moze sa DDR2 memorijom a druga sa DDR3, ili moraju biti iste.Moraju li biti i od istog proizvodjaca?Hvala unapred.
mora ista brzina memorije, ista karta, e sad mislim da ne mora isti proizvodjach, ali bi bilo preporuchljivo, ali pazi na koju plochu ih stavljash, jer imash ploche koje uparuju karte u SLI rezim rada na brzini x8, a imash i ploche koje mogu da ih iskoriste kao x16 shto je svakako bolje. Konkretan primer: ASUS M2N Sli-Deluxe nFORCE 570 SLI x8 i ASUS M2N Sli-Deluxe nFORCE 590 SLI x16 sve im je ostalo isto osim chipset-a i ovog uparivanja. A razlika u ceni je velika Uparili smo drugar i ja u CROSSFIRE rezim 2 Radeona HD2900XT, na nekoj Asusovoj plochi koliko se secam, chisto kao test i nismo bili odushevljeni. Po meni je najjednostavnije SINGLE GPU reshenje, ili x2 ali ne SLI ili CROSSFIRE. Moze da bude mocno, ali je em skupo (onda imash problem i napajanje), em ce ti biti posle izvesnog vremena zao jer si bacio pare. Da ne govorim koliko struje vuku 2 grafike. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.