Cao svima.Pre neki dan sam imao problem da instaliram staru TV karticu Pinnacle.Nakon sto su mi Bax2003 i rasha44 rekli sta da radim, to sam uspeo da odradim,ali sada... Ne mogu da namestim ton tj. TV nema zvuka.Kada snimam,taj snimani materijal iam ton,ali samo gledanje TVa je bez tona. Imam integrisanu zvucnu karticu Realtek HD Audio koja mi nudi opciju Audio Output normalno,ali Audio Input mi daje opciju samo za Recording da podesim i to samo Mic Volume nista drugo. A playback opciju ne mogu cak ni da obelezim,a kamoli da podesavam.
Ne znam da li sam dovoljno opisao problem i da li ce neko razumeti,ali pomoc je dobrodosla!
Ne znam ja koja je tebi opcija zaključana. U svakom slučaju otključaj je, kao što negde imaš mute i unmute. Onda bi trebalo da se otključa i u opcijama Tv karte.
u Pinnacle softveru kako ti je podesen input i output za zvuk. On negde mora da ima tu opciju i mora da prepozna tvoju zvucnu karticu.
Ako tu nista ne uradis, reinstaliraj Realtek audio drajvere. Ja sa njima nemam iskustva, jer imam Creative Audigy karticu, ali to bi moralo da ti resi problem. Pogledaj negde da nadjes najnovije drajvere, recimo ovde: http://www.softwarepatch.com/utilities/index2.html Vidi koja ti je kartica, pa shodno tome skini drajvere.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Onda ti verovatno treba (ako je interni kabl) AUX ulaz ili Line-In (ako je externi i ulazi u plavi konektor u zvučnoj kartici). Izaberi iz Windows-ovog mixera (Volume control) AUX ili Line-in za playback i poačaj ih - ako se nisi snašao sa mixerom zvučne martice. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ne dozvoljava mi. Preko volume controla mi na Playback vzrijanti uopste ne nudi aux ili LINE IN vec samo Master,Wave,SW Synth i CD Vol. a kad premestim na Audio In uopste mi ne daje kao opciju da stikliram playback(zatamljeno je) vec samo recording i kao ponudjeno u prozorcetu ispod samo RECORDING Control. Nemam pojma zasto je tako !!!
da,e to ti kazem.E tu mi daje samo ove opcije! Uopste nemam ponudjeno line in kod audio IN-a,i gore ne mogu da obelezim playback,zatamljeno je,kao da ne postoji :(
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.