Kako on radi sa original softom, da li je ok? Ima li nekih problema sa namestanjem i biranjem kanala, daljincem i tako to? Da li je komplikovan za upotrebu i podesavanje?
Staviš PVR 2, ako ga već ne dobiješ na CD-u i sve je prosto ko pasulj, čak možeš i da sortiraš kanale, što mnogi softveri ne dozvoljavaju. Pravljenje preseta za record, MPEG-1, 2, DivX...
Skener sam pegla frekvencije kad ih nađe (Auto Fine Tuning), a možeš u MHz da ih dodaješ ručno. Daljinac je OK, ima sve što treba, full screen, radio - tv switch, record, stop, PiP, play, kanali... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma sve radi ok i kvalitet slike je odlican ali od zamerki sledece, visoki su blago priguseni i u TV i u FM modu, nije strasno ali je tako, daljinski radi odlicno do trenutka kad predjes iz TV u FM mod kada radi ali prilikom ponovnog vracanja u TV mod pocinje da brlja. Jedino resenje je gasenje aplikacije i ponovo njeno startovanje. Nije strasno ali ume da nervira. Inace sve ostalo radi ekstra, definisanje profila, memorisanje i sortiranje kanala, snimanje i time shifting, teletekst. Sada ako problem sa daljincem odmah uzmes kao odbojni faktor lako se moze desiti da uzmes neku drugu karticu sa kojom ces dobiti mnogo vece probleme tipa Asus My Cinema, koja lepo radi ali softver je gigantsko prapotopsko cudo koje se jedva kotrlja i zauzima sve aspekte racunara, video audio ma cudo jedno. PVR2 je veoma mali, elegantan i brz (posebno prilikom trazenja ili promene kanala koje obavlja skoro trenutno). Problem sa daljincem ce verovatno biti resen sa nekom novom revizijom softvera.
Taj Asus My Ciname je iskopiran Windows Media Centar koji neću ni da komentarišem, snimanje može da se podešava kao low, medium i high. Fantastični krš od đubreta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Bilo sta od Intervidea ako nadjes ,a da podrzava tvoju karticu instalisi.Imaju najbolji mpeg2 encoder .Radi lepo i sa Asus my cinema TV katicom ,najverovatnije ce raditi i sa Leadtekom,najbolju aplikaciju za TV sto ja znam ima Intervideo Windvd recorder verzije od 3 ,4 ili 5.
Taj Asus My Ciname je iskopiran Windows Media Centar koji neću ni da komentarišem, snimanje može da se podešava kao low, medium i high. Fantastični krš od đubreta.
Ma nije kartica krs, naprotiv hardverski je dobro uradjena, nesreca je softver koji je los da losiji ne moze biti a Asusovim programerima je izgleda preko qrca da se zezaju sa tim. Pa posto je njima tako onda dovidjenja pa se slikajte sa njom.
kao sto rekoh posedujem gorepomenutu tv kartu i ima jedna mana, ako imas widescreen moniyot 22 (kao ja npr, ako ne zelis da ti slike tj ljudi na slici izgledaju spljosteno moras da bacis u 4:3 ali onda se pojave crne crte sa strane, dok je slika sasvim kul kao i opcije za podesavanja snimanja itd...skeniraj kanale na koji oces nacin samo na onaj brzi mislim da ponavlja iste (davno sam skenirao) inache ne mogu da se pozalim sem , ne pokusavaj sa vistom (32 bit ili 64 bit) svukao sam drivere sa oficijelnog leadtek sajta ali ni pod razno nece da radi kako treba..mozda sam ja glup, koristim komp od svoje pete godine a imam 24..ko zna :-)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.