Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koji program je najbolji?
STRANA 1 OD 1
ivikit Koji program je najbolji? 08.06.2008. 19:07 T10291

status: user
broj poruka: 264
Dobri ljudi treba mi program za Pinnacle pctv i Radeon2 kartu za gledanje tv kanala. christv mi odbija startovanje sa radeon2 kartama (nema slike prijavi edirectshow gresku ili je problem u kodecima) a original pctv vision mi ne odgovara. Ima li neki dobar program ali da mogu koristiti daljinac? sta predlazete?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 08.06.2008. 19:13 #57934

broj poruka: 12057

Mnogo ti je bolje da probaš da rešiš problem sa Chros TV-om nego da juriš dalje jer bolje nećeš naći, naročito sa podrškom za daljinac.

Jesi probao da u Chris-u promeniš render mode ili staviš alternative render, ili da ti ne smeta možda ffdshow render ako je upaljen. U kombinaciji K-Lite pack-om 3.90 morao bi da radi kako treba.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

ivikit pa jesam 08.06.2008. 19:25 #57936

iskljucivao sam ffdshow, menjao rendere ali nema slike. To je sve radilo na nvidia karti ali kada sam ubo ati nece, probao sam 2 slicna atija i opet isto. Kada vratim nvidia on radi. jedino da nisu drajveri ali ne radi ni sa 6.1 ni sa 6.5. a stavio sam i drugi chris imao sam 5 a sada 5.2 i isto

Equinoxe Re:¸ 08.06.2008. 19:35 #57938

Mene zanima koji je to Radeon 2 ? Misliš na HD2xxx seriju (2400, 2600, 2900), ako su oni moguće je da Chris-u smeta, onaj CLI.exe i startovani ATI-jev Control Centar.

ivikit ne nego ati 8500, 9000, 9100, 9200, 9250 08.06.2008. 19:44 #57942

nece ni pctv vision da radi javi gresku. a chris mi kaze da ugasim overlay mixer, ja to uradim i opet nista od slike. kada tu menjam kaze capture device could not be conected. ali to samo sa atijem. ne mogu da verujem kakav krs od karti prave i drajvera nista ne radi kako treba. na nvidia je sve radilo.tv karta je uredno instalirana

ivikit dscaler 08.06.2008. 20:04 #57946

radi odmah i dade sliku bez ikakvog podesavanja. sto ce reci da nije ni ati ni pinacle. ne znam zasto chris nece ni u veriji 4 da se ne kosi nesto? drajveri za ati? iovako cu morati da stavim novi xp pa da li ce to raditi na ovom novom xp servis pak 3? imam duron 850mhz, 512mb, ati 9000 i pinacle pctv. Hoce li se sve to lepo instalirati na sp3 i raditi?

Equinoxe Re: 08.06.2008. 20:18 #57950

Ako je Philips čip na tuner-u, probaj Fly2000 TV, ako nije Philips, ne pokušavaj.
http://auzol.narod.ru/index_e.html

Imaš Chris-a 5.20 Pro
http://avaxsphere.com/software/software_type/multimedia/Others/ChrisTV_PVR_Professional_520.html

Ne verujem da će ti SP3 rešiti problem.

Koji render koristi DScaler ? Overlay, DX(9) ?

Probaj prvo u tom raspadnutom Windows-u da staviš novie K-Lite 3.90 Codec-e,

ivikit Re: Re: 08.06.2008. 20:56 #57961

to je philips saa7134. dscaler daje ok slike ali nema zvuka, zvucna je creative live value. imam taj christv i on zeza kod tog ovarlay mixer za ona video podesevanja i render ili izbaci neku svoju internu gresku ili kaze da ne moze nesto da konektuje, da li da prelepim te kodeke? imam dx 9c i sp2, ati tray tools ali ranije nisam iamo u control panelu ima dx neki panel

::
:: Ako je Philips čip na tuner-u, probaj Fly2000 TV, ako nije Philips, ne pokušavaj
:: http://auzol.narod.ru/index_e.htm
:: Imaš Chris-a 5.20 Pr
:: http://avaxsphere.com/software/software_type/multimedia/Others/ChrisTV_PVR_Professional_520.htm
:: Ne verujem da će ti SP3 rešiti problem
:: Koji render koristi DScaler ? Overlay, DX(9)
:: Probaj prvo u tom raspadnutom Windows-u da staviš novie K-Lite 3.90 Codec-e
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Equinoxe Re: 08.06.2008. 21:00 #57962

Probaj Prvo Fly2000 TV, on je meni sa K-World Philips SA7131E čipom radio fantastično, doduše ti imaš verovatno SA7134, ali probaj. Ako ne želi, onda lepi kodeke, ali prvo izuj stare.

ivikit pa nece 08.06.2008. 23:29 #57981

ne znam sta mu je, DScaler hoce chris nece. stavio ace kodek pak i isto. da li pinnacle pctv moze da potera intervideo windvr? ili cu morati da ubijem sistem? kako to da samo promenom karte ovo ne radi? igre rade, filmovi takodje samo tv karta u chrisu odbija a on mi je bio najbolji mada ne radi ni original program pctv vision. kaze tamo edirectshowexception gresku

scum re 09.06.2008. 10:43 #58015

broj poruka: 5
Meni Chis Tv radi savrseno, ustvari to je jedini program koji mi radi sa TV karticom (Leadtek WinFast 2000XP Global). Jedini problem je sto mi ne radi daljinac...

Kako to da sredim, da li iko zna????
Koristim OS Win Vista 64 bit....

POZZZZ

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs