Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
tv out
STRANA 1 OD 1
ivikit tv out 07.06.2008. 18:54 T10274

status: user
broj poruka: 264
Imam neke radeon2 kartice na kojima mu i biosu kaze da podrzavaju ntsc a koliko znam kod nas je pal. da li cu na ovim kartama moci da pustim divx/dvd na klasicnom tv na kome pise palsecam tsc? hvala vi puno
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 07.06.2008. 20:10 #57790

status: user
broj poruka: 1673
Sigurno, u svim biosima kod nvidije sam sa nibitorom uvek nalazio da pise samo ntsc iako su kartice namenjene za trzista gde je pal. Verovatno je to default sistem koji se menja u okviru drajvera ako bude trebalo, ja nisam imao takvih problema, uvek je slika bila dobra od samog aktiviranja tv out-a. Ukoliko ipak budes imao problema onda samo podesi u display propertisu ili u katalist centru. Jedino ti savetujem da tv povezes pre ukljucenja kompjutera kako bi imao ispravno detektovan dodatni displey (kod nvidije je tako) a i radi izjednacavanja potencijala mase da ne zapalis tv izlaz na kartici.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs