Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pomoc potrebna
STRANA 1 OD 1
petar6 Pomoc potrebna 06.06.2008. 03:17 T10245

status: user
broj poruka: 129

Cao ljudi.Imam sledeci prob. stavio sam Pinnacle TV karticu u nov racunar,krenuo da instaliram softver `Pinnacle PCTV Pro v5.50` koji je na kraju instalacije zabagovao te sam ga posle par minuta cekanja prekinuo preko `task manager-a`. Nakon toga odradio sam Restart i kad sam krenuo da deinstal. ponudio mi je 3 opcije: Modify,Repair i Remove. Probao sam sve 3 i nijedna nije pomogla,jer nakon Repair,nije hteo da se pokrene program,a kad hocu da ga deinstaliram,on krene ali ne odradi deinstal. i trazi restart.Uradio sam i to i opet isto. Pokusao sam rucno da izbrisem,ali nakon pokusaja nove instalacije dobijam obavestenje da softver vec postoji i da ne mogu ponovo da ga instaliram.

Ako neko moze da mi pomogne ....??

Unapred zahvalan
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 06.06.2008. 03:25 #57593

broj poruka: 12057

Upucali su se registry ključevi kad je prekinuta instalacija, rešenje bi moglo biti (pod uslovom da nemaš ništa još od Pinnacl-a)

Start->Run->regedit
Otvori
HKEY_CURRENT_USERSOFTWARE i
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE i iz oba obriši kompletan Pinnacle folder pa probaj instalaciju opet.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
petar6 ... 06.06.2008. 03:52 #57595

Bax2003,uspeo sam to da odradim,ali ponovo pokrecem instalaciju i opet zabaguje isto.A to je da kad kaze da restartujem masinu (prvi put sam kliknuo Yes,sada No)setup wizard zabaguje i nece da se zatvori nego stoji zakucano!!!
Equinoxe Re: 06.06.2008. 03:59 #57596

broj poruka: 12057

Ugasi antivirus ili ad-aware ako ga imaš i upaljen je. Možda ti fali nek od update-ova za XP njegov Installer 3.1. Pobriši sve iz C:Windows emp.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

rasha44 Re: Re: 06.06.2008. 04:19 #57598

broj poruka: 1492
Evo ti link za Windows Installer 3.1
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=889482fc-5f56-4a38-b838-de776fd4138c&displaylang=en

Otvori Regedit, idi na Edit > Find. Ukucaj Pinnacle PCTV i obrisi sve sto ti nadje.
Idi u Program Files i izbrisi sve sto nadjes od Pinnacle. Pogledaj i Program Files > Shared Files.
Instaliraj Win Installer 3.1, pa onda probaj.

Instaliraj Your Uninstaller! 2008 Pro v6.1.1250, pa preko njega deinstaliraj program, ako to ovo ne uspe.
http://avaxsphere.com/software/software_type/utilities/Uninstallers/Your_Uninstaller_PRO_2008_6.1.1250.html

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

::
:: Ugasi antivirus ili ad-aware ako ga imaš i upaljen je. Možda ti fali nek od update-ova za XP njegov Installer 3.1. Pobriši sve iz C:Windows emp
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
petar6 ... 06.06.2008. 04:28 #57600

bax2003 ,kao i uvek HVALA na pomoci

rasha44 HVALA ti na opsirnom odgovoru! Sutra tj. danas kad ustanem cu to probati da odradim,sad sam vec mrtav iscrpljen.
HVALA Vam jos jednom ljudi!!!

Pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs