Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Problem sa Leadtek TV karticom... HELP !!!
STRANA 1 OD 1
scum Problem sa Leadtek TV karticom... HELP !!! 05.06.2008. 09:48 T10220

status: user
broj poruka: 5
Kupio sam Leadtk WinFast XP2000 Global TV karticu.
Prilikom instalacije iste, nije bilo nikakavih problema, ali prilikom sledeceg paljenja kompjutera nije vise bilo nijednog memorisanog TV kanala (sa kablovske), niti sam bio u stanju da pronadjem ijedan ponovo (na Channel Scaninig). Kada sam reinstalirao karticu, ponovo je sve bilo OK do resetovanja racunara, kada se desio isti problem - nijednog kanala nije bilo...

Moj OS je Win Vista 64bit, skinuo sam driver sa Leadtek-ovog site-a za svoj OS, ali... opet bez uspeha, sve se isto ponavlja...

Da li je iko imao slicna iskustva i da li ima saveta kako da resim problem?!?!?!

POZZZZ
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
astan re: 05.06.2008. 09:53 #57411

broj poruka: 271

Probaj da karticu prebacis u neki drugi slot na ploci i ako si u mogucnosti isprobaj je na nekoj drugoj platformi.

Ognjeni ..... 05.06.2008. 10:35 #57425

broj poruka: 4521
Why is the TV2000 XP driver not installed properly? The system requires pre-installation of TV2000 driver after it reboots.
A:

This is caused by the IRQ conflict problems. Please re-arrange your TV2000 XP into another PCI slot, and then adjust the IRQ values of the PCI slot (with TV2000 XP plugged in ) in the CMOS setting. Make sure the values do not share with other devices.

ajd uzdravlje :)

Equinoxe Re 05.06.2008. 16:25 #57444

broj poruka: 12057

Probao sa novijim PVR2 programom, ne sa onim sa CD-a ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

scum re 05.06.2008. 17:52 #57467

probao i sa novijim programom i sa nekim freeware programima sa neta... sve isto...

sad sam prebacio TV kartu u drugi PCI pa cu da vidi sta se desava.
mada... nemam pojma kako da bas njemi dodelim odredjeni IRQ. U BIOSu mi pise da su IRQevi dodeljeni PCI slotu...

scum re 06.06.2008. 10:38 #57609

Prebacio sam TV karticu u drugi (i poslednji) PCI slot, sve reinstalirao i opet mi se javljao isti problem. Nakon toga sam instalirao neki Chris TV Tuner, uradio scan kanala, ali sam uradio i Export Channel List!!! Nakon toga je sve radilo OK.

Probacu isto da uradim i sa Leadtek-ovim TV Tunerom, jer sa ovim trenutnimmi ne radi daljinski upravljac, ali barem memorise kanale bez reinstaliranja kartice....

Ako uopste nekog interesuje, javljam sta sam uradio....

POZZZZZ
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs